Egy férfi csak azért barátkozik egy nővel, mert le akar vele feküdni?
Figyelt kérdés
Már több kérdésnél is olvastam, hogy valaki férfiként nem barátkozik nőkkel, csak ha le akar vele feküdni. Ez mennyire igaz? Ellenkező neműek között nem lehet barátság érzelmek/szexuális vágy nélkül?2020. jún. 17. 18:04
1/5 anonim válasza:
Definiáld a barátkozás fogalmát. Számos kolléganőmmel jóban vagyok és beszélgetve megismerem őket, amit közel sem azért teszek, mert közelednék hozzájuk vagy tetszenének. Sőt, van, aki nagyon messze áll az ideálomtól, de olyan is akad, aki közelebb, de egyszerűen nem tudnám elképzelni vele az aktust a személyisége és az affektálásai miatt azon felül, hogy párkapcsolatban is van. Ezen túl viszont szívesen barátkozom velük.
2020. jún. 17. 18:16
2/5 anonim válasza:
Nem, nem csak azért barátkozik ffi nővel, mert le akar vele feküdni. Természetesen vannak, akik igen, de nem mindenki. Vannak házas férfiaknak is szintén házas nőnemű barátai, vannak gyerekkori barátságok, van mindenféle barátság, amikor ellenkezű neműek a barátok és nem akarnak egymással lefeküdni.
2020. jún. 17. 18:18
3/5 anonim válasza:
Nekem van olyan férfi-barátom, akivel 25 éve vagyunk barátságban, de eszünkbe sem jutna lefeküdni egymással! (Mellesleg férfi- illetve nöként nem is találjuk egymást vonzónak - de ez barátság esetén nem is fontos)
2020. jún. 17. 18:37
4/5 anonim válasza:
Ritka az hogy egyik fél sem fog többet érezni.
2020. jún. 18. 06:45
5/5 anonim válasza:
4-es: nem tudom, honnan veszed, hogy ez RITKA, rengeteg csak-barát férfi-nö kapcsolatot ismerek, ahol szóba sem jöhet a "többet akar" téma. (Ez max. tinik közt megy el, érett emberek közt nem)
2020. jún. 18. 07:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!