Hogy írjak rá? Mivel tudnék vele jobban összebarátkozni? Többi lent!
Szerintem a legjobb megközelítés az, hogy megemlíted neki a story-t. Ezzel kapcsolatban írj rá, szerintem szimpatikus vagy neki, simán meg tudsz ismerkedni vele.
Kezdheted akár így: "Szia láttam a storydat, örülök, hogy így gondolod." vagy Ezerféle variációban megemlítheted. Semmi veszteni valód nincs.
Szerintem is az lenne a jó, amit előző írt.
Ha már ki tette, akkor köszönd meg neki, írd meg, hogy a példaképed, jól esett tőle, hogy ki tett a story-jába, ha válaszol, akkor meg már minden adódik magától.
Ha barátként tekint rád, akkor próbálj vele úgy viselkedni, mint ahogy a többi barátoddal szoktál. De azt tanácsolom, hogy kezdj kicsit általánosabb témával. Először ne árulj el mindent magadról, csak ami szerinted szükséges, majd idővel alakul. És ne legyél nagyon nyomulós sem. Keress közös témát! Kérdezd meg, hogy miről szeretne beszélni!
Random nap írj rá, ne túl sokára, kb 1-2 na elteltével, valahogy így:
-"Szia, szeretnél beszélgetni velem?"
-(valamit ír)
-"Mi legyen a téma"/"Miről szeretnél beszélni?"
Lesz közös érdeklődési kör utána sétagalopp...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!