Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Kamu női tinder fiók?

Kamu női tinder fiók?

Figyelt kérdés

A véleményetekre lennék kíváncsi.

Ha tinderen csinálok egy kamu női fiókot férfiként és csak a béna, nyomi srácokra írnék vissza az elítélendő lenne?

Tehát olyanokra írnék akik szinte sose kapnak semmi visszajelzést ott, és ez lehetne nekik egy megváltás szerűség, hogy végre egy szép különleges lány beszélget velük és tök jól érzik magukat. Persze találkozás nem lenne.

.

.

Szóval szerintetek ez inkább rossz vagy inkább jó cselekedetnek számítana?

Önbizalmat adnék valakinek akinek nem valószínű hogy van.

De mivel nem alakulna ki semmi komolyabb dolog a barátkozásnál így lehet csalódnának.

2020. jún. 12. 11:28
1 2
 11/17 anonim válasza:

Vagy csinálj te egy ilyen facebookos csoportot, ahol lehet barátkozni, beszélgetni, meg adsz tanácsot az embereknek etc.

Nekem valahogy sehogy sem szimpi az, hogy másnak add ki magad Tinderen, de úgyse ülünk melletted, még nem tudhatjuk, ha megcsinálod, szóval csak rajtad múlik:) De szerintem akkor sem lenne szép dolog, itt nem érvényesül a cél szentesíti az eszközt dolog.

2020. jún. 12. 13:10
 12/17 A kérdező kommentje:
Persze világos mindenkinek megvan a saját véleménye :D
2020. jún. 12. 13:56
 13/17 anonim válasza:

Minden atveres undorito. Nem mentseg ra semmi.

Nekem nokent ugy volt csak kamu fiukom, hogy egy gorog szobor volt a profilkep, senkit nem lapoztam jobbra, csak kivancsi voltam a noi felhozatalra, hogy megis mi a mezony.

De amit te akarsz az egyertelmuen karos. Ne akarj semmilyen cellal felrevezetni masokat.

2020. jún. 14. 01:43
 14/17 anonim válasza:

Komoly megtévesztés lenne.

Meg az, hogy egyátalán eszedbe jutott ez az ötlet azt mutatja számomra, hogy valami baj van veled.

Nem feltétlenűl komolyra gondolok, hanem például nincs elég barátod vagy egyátalán.

Esetleg magányos vagy és azért van időd ilyeneken gondolkodni.

Normális embernek nem jut eszébe, hogy kamu profilt csináljon tinderen, hogy megvezessen másokat.

2020. jún. 14. 11:23
 15/17 A kérdező kommentje:

Hmmm.

Azért az is érdekes, hogy valaki csak a rosszat látja ebben és semmi jót. :P

Amúgy mindig lesz olyan hazugság ami jó célt szolgál.

Például ha valaki haldoklik és annak érdekében hazudsz, hogy békében menjen el.

De rengeteg más példa is van rá. Nem szabad mindent egy oldalról megközelíteni.

2020. jún. 15. 13:05
 16/17 anonim válasza:
Akkor ne reagálj arra, hogy egy válaszoló szerint se jó ötlet ilyet csinálni és csinálj amit akarsz, hülyíts olyan srácokat akik már így kaptak hideget-meleget az oldalon.
2020. jún. 15. 14:10
 17/17 A kérdező kommentje:

Mindenre reagáltam és nem csináltam fiókot se mert egyetértek velük.

Huhú na most mivan? :O

Mindenki meglepődött mert olyan szellemileg sérültnek tűntem a válaszaimból?

Vagy csak a kérdés és maga a gondolat annyira szörnyű, hogy pokolra velem? :P

2020. jún. 15. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!