Hogy hívnak?
Engem is Nikinek, megboldogult Georg néném után - áldja meg a Jóisten remek egy asszony volt - nem mondom fájdalmas volt a műtét, de Georg néném mindig mondta, - a Jóisten megáldja a legjobb asszony a világon, az volt - ha valamit el akarunk érni, tegyünk érte. így lettem Gáborból Niki. 1957-ben volt meg a műtét Türkmenisztánban, a Szovjetunión belül még akkor lehetett utazni - mindig mondta Gerog néném, hogy jaj fiam, meglásd, eltörlek a dicső orosz birodalmat, sanyarú világ jön - és így is lett jól mondta Gerog néném - nagyon okos asszony volt. Ma már nem tudnék utazni, de így is nagyon sok előrejutást köszönhettem az átalakításomnak köszönhetően, a férfi főnökkel rendelkező munkahelyeknél kifejezetten előny volt. Manapság már a nőkre is rá kell fanyalodnom persze. Lassan eltávozok az élők sorából. De az emlékirataimat még ki kellene adja.
Üdvözlettel
Nikolett Georgovics Karaciszkij
Engem Márknak hívnak. Szép névnek tartják, és amennyire tudom nem sűrűn fordul elő manapság.
28F
(Az emoji megint lemaradt baxxameg) 😘
Uhh, Zita az egyik kedvenc női nevem.
Szeptember 24. Találd ki!
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!