Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Crossdresserek vannak itt?

Crossdresserek vannak itt?

Figyelt kérdés
Szívesen beszélgetnék crossdresserekkel. Elsősorban a dolog lelki oldala érdekel, pl. mennyire része a személyiségeteknek a nőiesség, mennyire van női identitásotok, megjelenik-e a hétköznapjaitokban és ha igen, hogyan. Olyan transzfeminin emberek is írhatnak, akik még nem biztosak abban, hogy a tranzíció útjára lépnek-e (én magam is ilyen vagyok).

#transznemű #transz #transzfeminin
2020. jún. 6. 20:24
 1/6 anonim válasza:
Ellentétes oldalon vagyok, biológiailag nőként születtem, és néha szeretek nőiesen is kinézni, de gyakran szoktam férfiasan öltözködni, amit nem úgy kell érteni, hogy egyszerűen csak farmert meg edzőcipőt hordok, hanem a maszkulin ruhák mellett bindert is használok, férfi kozmetikumokkal tisztálkodok és mostanában próbálgatom a maszkulin kontúrozást is. Ennek ellenére nem érzem magam transznemű férfinak. Ha nagyon be kéne magam kategorizálni, nem-binárisnak mondanám magam, de nem annyira szeretem a gender címkéket.
2020. jún. 6. 20:42
 2/6 anonim válasza:
Az mi?
2020. jún. 7. 05:40
 3/6 anonim válasza:

Szia

Én az vagyok, 22 éves. Az utolsó mondat is igaz rám.

2020. jún. 7. 09:52
 4/6 anonim válasza:
Én crossdresser vagyok, de mostanság már ritkábban. Nálam az egésznek az alapja az volt, hogy szeretek női cipőt viselni, és ha ezt az utcán is meg akartam tenni, akkor bizony teljesen be kellett öltöznöm. De mivel már férfiként is felvállaltam a női cipő viselését odakint, most már nem vagyok rákényszerítve, hogy átöltözzem. A cipő mellett természetesen a szoknya jött még be, igen, volt hogy úgy mentem ki, pl. a boltba. De ha nőnek is voltam öltözve, sosem gondoltam magamra nőként és nem vágytam férfikra. Csak jól esett kicsit máshogy öltözködni. Mennyire jelenik meg a hétköznapjaimban?... Hát, ha csak az nem, mond szinte mindig női cipő van rajtam :D
2020. jún. 8. 08:36
 5/6 anonim válasza:
Miaz?
2020. jún. 9. 06:24
 6/6 anonim válasza:

A crossdresser olyan férfi aki szeret nőnek kinézni, tehát nő ruhát hordani, sminkelni, stb. Van aki pl csak női cipőket hord van aki pedig teljesen nőiesnek alakítja át magát néha.

Crossdresser lehet heteroszexuális és más irányultságú ember is.

Nincs köze a transzneműséghez.

A crossdressinget a másik irányban is értelmezhetjük.

2020. jún. 9. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!