Indiai férfiakkal merre lehet ismerkedni Budapesten?
Figyelt kérdés
#India, férfi, ismerkedés, barátkozás, kapcsolat
2020. máj. 31. 17:51
11/15 anonim válasza:
Csak indiaival ne... Kérlek.
2020. okt. 21. 18:53
12/15 anonim válasza:
Honapok ota nem beszéltünk, hiszen felszivodott.. Most veletlenul kiderult, hogy házas.. Sosem mondta.. Szembesitettem es tok mas dolgokrol kezdett beszélni :D vicc az egész.. Ő mar a 3. V 4. Indiai ember aki atvag.. Hazudik.. Soha soha többet meg csak szoba sem allok velük az tuti.
2020. nov. 21. 10:15
13/15 anonim válasza:
Ja utolso vagyok : szerinte nem hazudott hiszen sosem kerdeztem ra, hogy házas-e.. :D biztos, hogy ilyen emberekkel akarsz talalkozni kedves kérdező?
2020. nov. 21. 11:11
14/15 anonim válasza:
Igen, eszméletlenül hazudósak. Legalábbis európai szemmel, mert ilyen banális 'érvekkel' kimagyarázva ők teljesen patyolattisztának érzik a lelküket. A nők valamiért nem ilyen gázosak, de a férfiak... Egyszerűen nem lehet kivédeni, hogy ne nézzenek sík hülyének, zsigerből vernek át, ilyen a kultúra ahol te csak egy nő vagy, egy tárgy, csak az egyik tárgyért fizet, a másikért meg mond pár szép szót és úgy kapja meg.
2020. nov. 21. 12:58
15/15 anonim válasza:
14 bárcsak tudtam volna ezt előre :( sok-sok fájdalmat megsporoltam volna. Volt olyan fiu tarskereson aki azt mondta, hogy szingli.. Rakerdeztem, hogy de házas vagy?" Igen, de most szingli vagyok" 😅 ugy látszik ha nem egyezik az iranyitoszam akkor mar nem hazasok. Szörnyű
2020. nov. 21. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!