Mi a véleményetek a HP rajongókról?
Házi Pálinka
Hewlett-Packard
Hüle p....
Helló Pritty
Horse Power
Amúgy ha kellőképpen elvarázsol, akkor bebarabgolhatja a Völgyzugolyomat.
Ha Harry Potterre gondolsz, akkor közéjük tartozom. Igen, 35 évesen. :D
Mondjuk kizárólag a könyvekre vonatkozik ez, és azokon belül is leginkább az első négyre. Nem ez teszi ki az életem, pusztán szeretem, és a gyerekkorom nagyon szerves részét képezte. Nyelveket is így tanultam (ezeket a könyveket olvastam angolul, németül, spanyolul, de még latinul és franciául is megvannak, pedig ez utóbbi kettőt nem is beszélem :D), szóval fontos.
Amit még nagyon szeretek, az a londoni színdarab, mert zseniálisan van megcsinálva; ez még így, felnőttként is teljesen elvarázsolt.
A filmekből az első kettőnél még éreztem a varázst legalább valamennyire, a többinél egyáltalán.
Szóval, én ilyen vagyok, de nem ez a fő beszédtémám, és nem várnám ezt el a páromtól sem. Engem az sem zavar, ha utálja, vagy nem érdekli.
Ismerkedéskor nem számít igazán.Nem ez lesz az első amit megkérdez az ember
Viszont tapasztalatom szerint sok Harry Potter rajongó kicsit megrekedt gyereknek,kicsikét maguknak valók.Sokan meg minden szart beszereznek ami a Harry Potterhez kapcsolható.
Ezt persze ne vegye senki sem sértésnek,nem annak szántam.Én is nagyon szeretem de tény,hogy sokan kicsit ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!