Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » 30 éves meleg férfiként...

30 éves meleg férfiként barátkoznék, elsősorban lányokkal, valaki vevő lenne erre?

Figyelt kérdés
Férfiakkal sem zárkózom el a barátkozástól, de bajos. Aki meleg, ott mindig több lesz belőle, hetero férfiak meg nem igazán szeretnének barátkozni melegekkel, ami valahol érthető is.

2020. máj. 21. 16:11
 1/8 anonim válasza:

Én igen!

magamról:

Putnoki származású vagyok, nemesi családból származom, elfogadom a meleg embereket nagyon is, Juistin Bieber fan vagyok már a Baby c. száma óta <3

2020. máj. 21. 16:14
 2/8 anonim válasza:
Én egyszer próbáltam itt egyel barátkozni, bunkó volt és tapló. Szóval kösz, nem :)
2020. máj. 21. 16:39
 3/8 A kérdező kommentje:
Utolsó: gondolod hogy mert egy olyan volt, akkor mindenki?
2020. máj. 21. 16:43
 4/8 anonim válasza:
Tudom, általánosítani nem becses dolog, de a tapasztalataim azt mutatják, hogy a többség bizony nem kedves... Te kivétel lennél? :)
2020. máj. 21. 16:45
 5/8 A kérdező kommentje:
Én sosem bunkózom :) nagyon nyomós ok kéne rá
2020. máj. 21. 16:48
 6/8 anonim válasza:

Nekem viszonylag sok meleg ismerősöm volt mondhatni jól kijövök velük. De barátságban ez nem szempont. Azért, vagy attól mert valaki meleg még nem fog senki barátkozni/nem barátkozni veled. Nyílj meg a való életben a valódi barátaidnak, ha tényleg a barátaid akkor el fogják fogadni.

Ha pedig interneten szeretnél barátkozni akkor szerintem írj legalább pár dolgot magadról munkád, hobbid ilyenek és akkor lehet találsz hasonló érdeklődésű embert. 28 L

2020. máj. 22. 16:33
 7/8 anonim válasza:

Szia,ha te is budapesti vagy , írsz nekem néhány sort a személyiségedről, érdeklődési körödről , illetve arról, hogy miért alakult úgy, hogy 30 évesen barátokat keresel?

27f

2020. jún. 10. 20:32
 8/8 anonim válasza:
Én szívesen barátkozok.
2020. aug. 28. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!