30 éves meleg férfiként barátkoznék, elsősorban lányokkal, valaki vevő lenne erre?
Én igen!
magamról:
Putnoki származású vagyok, nemesi családból származom, elfogadom a meleg embereket nagyon is, Juistin Bieber fan vagyok már a Baby c. száma óta <3
Nekem viszonylag sok meleg ismerősöm volt mondhatni jól kijövök velük. De barátságban ez nem szempont. Azért, vagy attól mert valaki meleg még nem fog senki barátkozni/nem barátkozni veled. Nyílj meg a való életben a valódi barátaidnak, ha tényleg a barátaid akkor el fogják fogadni.
Ha pedig interneten szeretnél barátkozni akkor szerintem írj legalább pár dolgot magadról munkád, hobbid ilyenek és akkor lehet találsz hasonló érdeklődésű embert. 28 L
Szia,ha te is budapesti vagy , írsz nekem néhány sort a személyiségedről, érdeklődési körödről , illetve arról, hogy miért alakult úgy, hogy 30 évesen barátokat keresel?
27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!