Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hogyan tudnék csajokkal...

Hogyan tudnék csajokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Az helyzet, hogy már meguntam azt, hogy nem akar összejönni a csajozás. Nem sok csaj tetszett, de akik igen, annál a pár csajnál bepróbálkoztam, de nem jött be. Volt egyszer, hogy buliba is oda mentem, hátha bejön. Csak pár barátom és ismerősöm van, nem igazán nagyon a terep. Gondolkodtam a tinderen, de olvastam és egyik ismerősöm mondta, eléggé egy elfuserált oldal. Online ismerkedés téren nem vagyok jártas, de nagyon óvakodok, mert egyszer egy csajnak megadtam az elérhetőséget, de olyan nagyot csalódtam, hogy ennyi is volt az online ismerkedés. Szóval mit tudnátok tanácsolni? Létezik olyan oldal, ahol az egyéjszakás Marinna-árokra kitágult csajok kevésbé vannak jelen? De igazából minden jó tanácsot szívesen megfogadok.

2020. máj. 20. 22:53
 1/7 A kérdező kommentje:
Lemaradt 18/F
2020. máj. 20. 23:10
 2/7 anonim válasza:
Úgy gondolom, hogy nem igazán lehet már. Ismerősöket próbálj megkérdezni ismernek-e valakit, aki szívesen ismerkedne veled, de 2020-ban idegenhez odamenni? Talán működhet 10/1 az esély, tehát nem ajánlanám.
2020. máj. 21. 00:47
 3/7 anonim válasza:
Engem is érdekelne a válasz. Jó lenne valami megoldás.
2020. máj. 21. 02:18
 4/7 anonim válasza:

lányként az a meglátásom, hogy rengeteget számít a kisugárzás. van egy cuki fiúbarátom, nagyon kedves, vicces, szerény, tud szerepelni/színészkedni is, de szőrnyen önbizalomhiányos. Ez meglátszik a viselkedésén is, a lányok csak kihasználják, mert teljesen alsóbbrendűként kezeli magát... kinézetre sem egy Don Juan, de ezen tudna változtatni pár stílusosabb/divatosabb ruhadarabbal, frizurával. Nem azt mondom, hogy állj be te is a tömegbe, de ha nem vagy biztos magadban, inkább öltözz először basic divatosan, aztán keresd a stílusod (mint hogy az anyukád által vásárolt téged "láthatatlanná" tevő cuccokat hordd). Ugyanez a helyzet a közösségi oldalaid megjelenésével is: egy jó profilkép igenis sokat számít. Mondhatod, hogy dehát téged ez hidegen hagy, akkor viszont valószínűleg kevesebb eséllyel is indulsz ha a csaj meglátja a 2015-ös prof.képedet...

Próbálj meg olyan emberek körébe lenni (persze nem most), akik sikerrel csajoznak, lesd el az ő attitűdjüket, hozzáállásukat.

Le lehet húzni, hogy dehát így nem lesz önmaga stb stb, de ha belegondoltok 2 év múlva sem lesz már az, aki ma volt, akár befolyásolja itt valaki, akár nem. Akkor meg inkább most kezdjen kialakítani egy "alap" imidzset magának, amiből később építkezni tud, a maga képére formálni.

19/L

2020. máj. 21. 06:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Külsőmmel nincs bsh6, mivel amit tudok, azt mindig megteszek. Jól öltözködök, hajat vágatatok, tiszta vagyok. Egy kevés önbizalomhiányom van, de az meg kiküszöbölthető. Van pár lány közeli ismerősöm, akiknél volt már buli és ott találkoztam a barátnőikkel, de egyik se olyan. Persze, arra jók, hogy ha néha találkozok velük, akkor beszélgetek, de ennél többet nem tudok elképzelni. Igazából akikkel jóban vagyok, azoknak egy kisebb, de jó baráti kör van. Ezért kérdeztem, hogy van- e más alternatíva. Szoktam látni szép lányokat, de amikor egy társasággal vagyok, valahogy soha sincs ilyen csaj. Szépek vannak, de annyira beképzeltek is.
2020. máj. 21. 13:41
 6/7 anonim válasza:

3as vagyok.

"Szépek vannak, de annyira beképzeltek is." Na igen, ezt én is tapasztalom. Mind a két nemre jellemző. Ritka az olyan, aki szép és szerény is. Valaki elsíklik a nagyképűsködés felett, de van aki érzékeli és érzékenyen érinti az ilyen magatartás, megjátszás... na mindegy, ne aggódj, ha normális vagy, de még nem tálaltál megfelelő lányt, majd fogsz.

2020. máj. 21. 14:17
 7/7 anonim válasza:
mrmint 3. válaszoló.
2020. máj. 21. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!