Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hogyan talalhatnák barátokat...

Krisztina2418 kérdése:

Hogyan talalhatnák barátokat minél gyorsabban?

Figyelt kérdés
Sziasztok nagyon régóta nincsenek barátaim mióta a legjobb barátnőm elköltözött. És nagyon szomorú és magányos vagyok. Szeretnék barátokat nem csak hogy bulizhassak vagy hogy legyen kivel beszélnem hanem azért is mert vágyom arra hogy ne érezzem magam ilyen számkivetettnek. Ha van még valaki aki így érez esetleg új barátokst ismerne meg. Írjon nyugodtan privátban. Ha Szegedi vagy környéki találkozhatnánk is.

2020. máj. 19. 15:13
 1/7 anonim válasza:

Hobbi, szakkörök ilyen szempontból hasznosak, személy szerint a legtöbb barátomat közös hobbi kapcsán ismertem meg.

Online hobbi/beszélgetős csoportokhoz is csatlakozhatsz pl. :)

Egyébként költözés ellenére nem tartjátok a kapcsolatot a barátnőddel neten mondjuk?

2020. máj. 20. 06:33
 2/7 anonim válasza:

Irhatsz ha gondolod csak messze lakok 😏

20/L

2020. máj. 20. 14:11
 3/7 anonim válasza:
Irhatsz nekem is, én is hasonló helyzetben vagyok.:)
2020. máj. 23. 19:45
 4/7 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok. Egyszerüen nem tudok barátokat szerezni és iszonyatosan magányos vagyok!
2020. jún. 16. 23:51
 5/7 anonim válasza:
Írj nyugodtan. De több értelme van megtanulni használni a nyelvünket és kicsit gyakorolni a nyelvtant (nák/nék)
2020. jún. 17. 08:58
 6/7 anonim válasza:

Keres valami hobbit, járj el olyan helyekre ahol könnyedén lehet ismerkedni.

De, ha szeretnél, akkor nyugodtan irhatsz nekem is.

21l

2020. júl. 20. 15:40
 7/7 anonim válasza:
ha még áll írj nyugodtan
2020. júl. 20. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!