Hogyan barátkozzak online?
Először is:
Az adott fake profilod milyen neműre lett kreálva? Ez a legfontosabb, ebből kell kiindulni. (Bár gondolom fiú, de biztonság kedvéért.)
Sehogy, még nem csináltam meg a fake profilt, egyenlőre még nem vettem rá magam lelkileg erre az egészre. A helyzet az, hogy tavaly elköltöztem tovább tanulás miatt és keveset találkozunk és eléggé elveszettnek érzi magát. Úgy érzi sztem h én is magára hagytam.
Szóval milyen nemü legyen ak majd a profilom?😅
Bár én kérdeztem rá, hogy milyen nemű, stb (1. Vagyok)
De a 2.nak azért igaza van.. inkább írj rá rendesen, minthogy valami baj történjen nála bizalom téren mondjuk..
Viszont nekem is van egy kérdésem, az egy fontos kérdés..
Minek kéne fake profil?
Mit szeretnél vele beszélni?
Ahogy olvastam, úgy látom, együtt vagy vele, szóval.. miért nem kérdezed meg személyesen?
Nem vagyok együtt vele😂 13 éve a legjobb barátnőm, szinte testvérek vagyunk és hetero vagyok😂 a probléma az, hogy szeptember óta 1x találkoztunk és nem nagyon nyílik meg előttem.
Hogy szoktatok online barátkozni?
Ohh ne haragudj, én olvastam félre, "egy barátnőm" helyett "a barátnőm"
Amúgy ez kicsit ellentmond.. legjobb barátnőd, de nem nyílik meg előtted..
Igazából szerintem rendesen kéne megbeszélned vele, nem kamuval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!