Tudnatok segiteni?
10hetes vagyok tegnap voltam uhn es az orvos megallapitotta hogy nincs szivhang
Most penteken lesz a mutetem
Sajnos senki nem mondott semmit
Csak annyit hogy reggel kell mennem es delutan johetek haza
Mar van egy kisfiam
Tudnatok segiteni hogy mit vigyek be ha kell bevinni barmit is mi fog tortenni mennyire fajdalmas? Lelkileg tonkretett de testileg nem tudom mire szamitsak
Elore is koszonom a valaszokat
Kotekedok hagyjatok
Ha elkezdesz vérezni, beindul a vetélés, akkor irány a kórház. Ha kihúzod péntekig, akkor kora reggel a betegfelvételin kezdesz. Ezt biztos elmondta, hogy hova és hányra kell menni.
Előtte vérvétel, vérnyomás mérés, ekg. Célszerű reggel éhgyomorral menni.
Vigyél kényelmes hálóinget, azt nem kell le-föl venni, bugyi nélkül csak felhúzod.
Ott is lesz egy UH, hogy biztosan nincs szivhang. Kapsz egy szurit a méhszájba, az kicsit fáj. Utána felteszik a tágító pálcákat. Igazából nem fáj, csak kellemetlen.
Maga a missed ab műtét 10-15 perc, altatásban végzik. Semmit nem fogsz érezni. Nekem ébredés után sem voltak fájdalmaim. (Fizikailag)
Betétet vigyél, esetleg fájdalomcsillapítót, nem tudom, hogy nálatok milyen az ellátottság.
A fizikai felépülés gyors, pár hétig (2-6) se ülő fürdő, se strand, se szex, és a tampon nem javasolt. De 1-2 nappal később már munkaképes lehetsz. Azért még célszerű egy kicsit pihenni, hogy lelkileg is össze tudd szedni magad.
Mi 3 hónappal később újra próbálkoztunk, és gyorsan teherbe estem. Nem befolyásolta a missed ab, és a lelki sebeinkre is gyógyír volt.
Koszonom a valaszokat
Abban meg tudnatok segiteni hogy hogyan vezessem le az altatas fobiamat? Rettenetesen felek hogy nem kelek fel ilyenek mindenki mondja hogy csak alszok de nagyon felek sosem altattak
En romaniai vagyok, itt nem altatnak, csak helyi erzestelenitot adnak. Szrt sem er, mindent erzel, hallasz, faj mint az atom, hidd el, jobb, ha altatnak.
Nagyon sajnalom :(
Fontos, hogy a ferjed ne zuhanjon ossze, hanem legyen a tamaszod. Emellett csak az ido segitett, aztan majdnem 7 honap mulva ismet meglatogatott a golya, most minden rendben. A leendo kisfiam karpotol mindent :)
Fel a fejjel, ennek igy kellett lennie. Lesz majd egy pici lelek, aki majd veletek marad, ez egeszen biztos!
#7-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!