Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Császármetszés miatt lehet...

Császármetszés miatt lehet vetélés?

Figyelt kérdés

Problémamentes terhességem volt, egészséges gyermekem született, de sajnos császárral, ami nagyon megviselt.

Rá 3 évre újabb terhességnél a fejlődés 2 hét csúszásban volt és a 9. héten nem volt szívhang. Műtét lett.

Előfordulhat, hogy a korábbi császár miatt valami baj van a méhemmel?

2019. jún. 7. 22:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem hallottam még ilyet. Nekem semmi gond nem volt császár utáni tehességnél, az orvosom sem mondta, hogy bármi ilyesmi lehetne, pedig jóban vagyunk, a császárr is ő csinálta.
2019. jún. 7. 22:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Kizártnak tartom.
2019. jún. 7. 23:30
 3/6 anonim ***** válasza:
63%
Biztos, hogy nem, az a baba nem fejlődött jól és ennyi. Nekem elsőre volt missed abom, rá nem egész másfél évre született a kislányom császárral, majd 3,5 évvel később a kisfiam, szintén császárral. Kettőjük között nem volt terhesség, a kisfiam is gond nélkül fejlődött. Ismerek olyan nőt, akinel 2,5 év alatt volt 3 császárja, nem volt semmi gond (ettől függetlenül erre azért nem biztatnék senkit).
2019. jún. 8. 06:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Bar nem vagyok szakember de szerintem ha a csaszar valami kart okozott volna a mehedben akkor korabban elhal a terhesseg, meg a megtapadas ideje alatt kilokodik. A csaszar eseten halottam olyat hogy lehet a kovetkezo hegterhesseg es az ami komolyabb problemakat okozhat, ha ott tapad meg ahol fel volt vagva a mehed.

Valoszinuleg, ha te es a parod is egeszsegesek vagytok, akkor a pici fejlodese alatt fellephetett egyfajta osztodasi hiba es ezert allt le a fejlodes. A tested pedig okos, ilyen korai szakaszban nem fog egy eletkeptelen magzatot tovabb vinni. Nekem ezeket az orvosom mondta a legutobbi vetelesemkor, sovany vigasz de nem lehet mit tenni.

2019. jún. 8. 07:16
 5/6 anonim ***** válasza:
56%
Elég egyértelmű, hogy azért szeretnéd ráfogni a császárra, mert megviselt ez a szülési mód. Először ezt kellene rendbe tenni a fejedben.
2019. jún. 8. 07:35
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Bár megviselt a császár és a vetélés is, de ráfogni nem szeretném, csak keresem az okokat.

Mielőtt újra belevágnánk szeretnék mindent tisztázni, hogy rendben működök-e, mint hogy egy esetleges újabb vetélést kelljen átélni amiatt, mert nem néztem utána rendesen a dolgoknak.

Nyilván, ami nem rajtam múlik, azzal nem tudok mit kezdeni, de ami ellen tehetek, azt meg szeretném tenni.

A dokik nem látnak uh-n rendellenességet a méhemen, viszont uh-n pl nem látszanak az összenövések sem, így lehet, hogy egy csomó dolgot nem tudnak megállapítani.

2019. jún. 8. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!