9hetes elmultam, a pici 5hetes korom óta nem fejlődött, ma barnás folyasom van, ez vetélés kezdete?
Igen én írtam hogy nem fejlődött.
Nagyon felek, most mi fog történni vagy hogy lesz? Első baba lett volna és nem volt meg vetelesem.
Először is ne félj, veszélyben nem vagy, nálam gyors volt minden.
Lesz egy UH, megnézik. Ha még mindig nincs fejlődés, se szívhang, akkor valószínűleg várnak hogy kitisztulsz-e azaz a barnázás vérzéssé akakul-e. Nálam ez volt. Ha nem, akkor előjegyeznek műtétre (nekem 2 hét várakozást adott a doki, mert ha nincs műtét akkor azonnal lehet majd próbálkozni ha elmúlik a vérzés, ha van műtét, 3 hónapot ki kell hagyni)
DE: ha van szívhang vagy úgy látják hogy megiscsak megindult a fejlődés, progeszteront adnak. De erre sajnos már nem nagyon látok esélyt....én szedtem progit terhesség elejétől, velem pont hogy abbahagyatták ekkor mert mivel szívhang mem volt, a progi miatt nem indult volna meg a vérzés.
Sok erőt kívánok! Velem tavaly októberben volt ez. És januárban már újra terhes voltam, már 20 hetes leszek! Veled is hasonló jó jövőképet kívánok!!
Voltam a surgossegin, holnap reggel uh, és már vinnem kell cuccokat, valószínű hogy missed ab lesz
Felkészített a doki :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!