Veteles vagy mensi?

Figyelt kérdés
utrogestantok elmulik a mensi? 5 hetes vagyok es tegnap ota verzek de utrotol elmult. akkor ez most mi? hetfon van orvos..
2019. máj. 17. 09:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Terhesen nincs menzesz, vérzéssel - bár nem feltétlenül jelent vetélést, mert több oka is lehet - mindig érdemes mihamarabb orvoshoz menni (akár hétvégén vagy éjszaka ügyeletbe a legközelebbi kórházba). Te már gondolom, a vérzésre kaptad az utrogestant (ami hormonpótlás, és bár nem csak hormonhiány lehet a vérzés oka) nálad remélhetőleg használt.
2019. máj. 17. 10:05
 2/5 A kérdező kommentje:
hat az utrot azert szedem mert volt mar egy vetelesem. eddig barnaztam kb 3 napot elmult. majd tegnap delutan vereztem es azota semmi. azert kerdezem ha mensi lenne az elmulna az utrotol? nem tudom..:(
2019. máj. 17. 11:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha csináltál tesztet és az pozitív lett, akkor terhes vagy, és ha vérzel, az nem mensi, hanem "fenyegető vetélés". Ha csak késik egy hete és azt sem tudod, terhes vagy-e, akkor érdemesebb lett volna előbb tesztelni.
2019. máj. 17. 11:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Teszteltem . 2 pozitivat.
2019. máj. 17. 11:51
 5/5 A kérdező kommentje:
De ha elmulik igy a verzes akkor meg maradhat a baba ? vagy mar elment es szunetel a verzes?
2019. máj. 17. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!