Missed ab másnapján újabb küret tisztítás?
Szia! Engem 3 hete műtöttek először. Nekem is zárt lett a méhszájam már másnap. Így maradt bent vér, ami nem jött ki, csak barnázgattam, majd a műtét utáni 4. napon görcsölni kezdtem. Az egy hetes kontrolon derült ki, hogy van vér bennem, így újra megműtöttek, ami után újra egy nappal már zárt volt a méhszájam, viszont egy csepp vér sem jött belőlem a kontrolig. Tiszta ideg voltam én is, h biztos harmadszor is műtét lesz. De a kontrolon megnyugtatott a doki, hogy nincs már bent vér.
Szidtam én is a méhszájam amúgy, hogy miért kell ilyen hamar bezárnia, kapja be. :D De aztán most így utólag azt gondolom, jobb, ha bezár. Véd a fertőzésektől. Szerintem az a baj, ha valakinek hetekig nyitva van. Inkább ott lehet a gond, nem nálunk. :)
Hányan panaszkodnak, hogy kinyílik a terhesség közepén, vége felé a méhszáj. Na, nekem még a 41. héten is full zárt volt, mikor a fiammal voltam terhes és hát úgy néz ki, most is jól működik. Hát ez a feladata, lássa is el. :D
Szerintem gyakori, hogy kétszer műtenek, csak nem dicsekszik vele senki. Pedig nagy segítség lenne, ha nem lenne ennyire tabu téma ez. :(
Azt én sem értem, miért kell mindennel vigyázni az első mensiig, ha zár a méhszáj pikk-pakk, de ha ez a protokoll, hát ez van.
Azt mondta nekem a doki, hgoy mivel már nem kaparnak, csak vákuumoznak, így gyakori, h nem sikerül elsőre. Mert ez kíméletesebb, de pont ezért gondolom nem is olyan hatékony. Meg azt is mondta, hogy csak minimálisan nyitják meg a méhszájat, hogy kijöjjön a cucc, és ez hamar vissza is zár.
Szóval száz szónak is egy a vége. Jobb, ha jól zár a méhszájad, mint ha kiesne rajta még a vacsi is. :D
Ti mikor kezdtetek el próbálkozni újra a babával?
Nekem a doki azt mondta,hogy az esetek 25%-ában zár be ilyen gyorsan a mèhszáj és kell újra műteni.
De amúgy logikusan átgondolva valóban az csak jó a fertőzésekkel szemben,ha gyorsan bezár. Nekem 1 hónap múlva kell kontrollra mennem. Bízom benne,hogy mindent rendben talál és azt mondja várjunk egy normális mensit és indulhat újra a baba project.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!