Vetélés után rosszabbodhatnak a terhességi tünetek? Vagy akkor nem volt vetélés?
A feleségem kb. 6 hetes terhes. Múlt szombaton volt egy kis barna vérzése, de el is múlt, az orvosok szerint, nem feltétlenül jelent rosszat, de persze benne van a rizikó, hogy akár vetélés is lehetett. Viszont azóta eltelt 5 nap, és a terhességi tünetei fokozódtak. Új tünetként megjelent a hányinger és hányás, ami eddig nem volt. Rosszulléte és álmossága erősebb lett.
Akkor ez azt jelenti, hogy múlt szombaton nem volt vetélés, mert akkor nem erősödnének már a tünetek?
Az orvos nem vizsgálta meg? Azért ilyenkor minimum egy ultrahangot is csinalnak,nem?
Nekem volt vetélésem és nem rosszabbodtak a tünetek,hanem megszűntek.
Ha inkomplett veteles, akkor rosszabbodhatnak a tunetek.
Azt en sem ertem, h az orvos miert nem vizsgalta meg??
Kis barnázás 6 hetesen még nem vetélés
Vagyis nem befejezett vetélés.. 5 nap alatt kiürülne már ennél jobban is.
De azt sem értem, hogy akkor miért nem voltatok dokinál???
Vérzés terhesen azonnali orvos/ ügyelet "köteles"
Egészen lazán kezelitek..
Ha nem megy el rendesen, abba bele is lehet halni!
( szepszis)
Tünetek pedig lehetnek terhességhez hasonlóak ( fáradtság, hányinger.. )
Vetélés után sokszor marad HCG a szervezetben akár hetekig kitarthat a tünet utána
Orulok, hogy minden rendben! :)
Viszont, 6hetes terhessegnel, kb mar mindent latnak, max meg nincs szivhang!
En gorcsoles miatt voltam 5+4en, minden sejthetheto volt a 12mm-es petezsakban, plusz kaptam hormont, igy szerintem, ha gond van, abszolut nem felesleges orvoshoz menni! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!