Missed ab műtét után újra műtét?
Figyelt kérdés
1 hete műtöttek, ma mentem kontrollra, ahol a doki talált még bent maradt vért a méhemben, így holnap újra műt.
Betojtam teljesen. Azt hittem végre túl vagyok rajta, erre paff...
Mással is volt így?
2019. máj. 7. 18:08
1/2 anonim válasza:
Előfordulás. Bár ha csak véralvadéknak látta, nem bent maradt szövetnek, akkor első körben miért nem ad méhösszehúzót?
2/2 A kérdező kommentje:
Azt mondta, lefelé hajlik a méhem hátul és onnan nehezen tudna távozni a vér, így jobb, ha kiszippatjuk.
Hogy hogyan szoktam így menstruálni mégis normálisan, ez bennem is felmerült utána. Lehet, hogy humánusabbnak gondolja ezt, mint gyógyszereket adni. Passz! De nagyon rossz érzés.
2019. máj. 7. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!