Miért kell ennyit várni a műtéti befejezésre?
Köszönöm szépen!:-(
Igazából en sem értem miért van ez.De borzalmas.Ha csak jövő héten műtenek nemtudom hogy fogom bírni.Ilyenkor éjjel nagyon fáj.Aludni sem tudok.Aztmondták vehetek be nospát.Vettem be 2őt is de semmi hatása. :-(
Verzessel bementem a nogyogyaszati klinika ugyeletere es muteni is akartak egybol, nem volt szivhang es a petezsak is osszeesett.
Mondtam nekik h legyen masnap inkabb, mert nyaralasbol estunk emiatt haza.
Szoval, masnap reggel bementem, meg csomo orvos megvizsgalt, befektettek az osztalyra, (este megkaptam a tagitot az elso vetelesnel), majd rakovetkezo reggel mutottek.
Nalam nagyon rossz ez a veteles arany;
4 terhessegbol 2 veteles es meg nem szuletett meg a 4.terhessegembol a baba, minden nap aggodok, de bizok, h nem tortenhet megint baj!
Esetleg menj be te is egy nogyogyaszati klinikara, ott lehet nem fognak habozni, foleg ha verzel es gorcsolgetsz is.
Nálunk is előjegyzés van a missed ab műtétre, ha nem sürgős vérzés vagy erős fájdalom miatt. Mindegy, hogy van orvosod vagy nincs. Sajnos ez van. Ennek egyébként nálunk elsősorban az aneszteziológus hiány az oka (megyei súlyponti kórház). Egyszerűen kevesen vannak és nem tudják máshogy megoldani
Sajnálom nagyon, kitartást kívánok!
Tavaly majusban volt Missed AB-m.
Amikor kiderült hogy nincs szivhang sot ures volt a pzs 3(!!!) Hetet vartunk a mutetre.
Majd elkezdtem verezni műtét elott 4 nappal azonnal mutottek is.(nyitva van a mehszaj ugye igy nem kell tagitani.)
Gondolom neked is várnak hatha kitisztul magatol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!