Egy 13 mm-es embriónak beindulhat még a szívhangja?
Az eredeti uh a kórházban volt, ahol egy állítólag nagyon fejlett uh gép van. Doplerrel is kereste a nő percekig a hangot hüvelyi, hasi uh-val is, vagy 15 percig nézett mindenhogyan. :(
Később elmentem egy magándokihoz is, aki megint össze-vissza megvizsgálta, de ő sem talált se látható, se hallható hangot.
Aztán másnap egy harmadik dokival is megnézettem egy másik kórházban, de ő is azt mondta, nincs szívhang.
A befejező műtétet tegnap elvégezték, mert már nem bírtam tovább nézni az életjelet nem mutató embriókámat többször. :(
Miért maradt bennem mégis kétely? Olyan hülye vagyok. :(
Ne maradjon benned kétely, 7mm-ig meg kell, hogy jelenjen a szívhang...
Amúgy van olyan az UH-n, h piros-kéken villog, az mutatja a vérkeringést. Ha azon sincs semmi,sajna elhalt.
Köszi! Olyan uh-n (is) voltam, ahol nem kék-pirossal, de látszik a folyadék áramlás, és a doki mutatta, h bennem szépen megy az áramlas, míg a magzatban semmi ilyesmit nem láttunk.
A szövvettan is azt igazolta, h elindult vetélés volt ez már.
De akkor is fáj. 😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!