Régóta vártunk a babára, sikerűlt végre, és most elment, veletek is megtörtént, hogy alakult aztán?
4 év után az első lombikra készűlve spontán megfogant a babánk,de 6hetesen elvetéltem :(
Segítsetek kérlek,volt akinek sikerült hasonló körűlmények után?
A lombikot zárójelbe tenném, mert végülis spontán fogant a babátok, ami máris kiváló jel! És sajnos igen, nagyon sokunkkal megtörtént ugyanez. Akkor azt gondoltam, nekem sosem lesz babám. Azóta viszont a harmadikat várom:)
Neked is sikerülni fog!
3 vetelesem volt es 2 kemiaim az elmult 3 es fel evben. Most ujra terhes vagyok, 6+6hetes, mindennap ugy ebredeg hogy csak ne legyen semmi baja es velunk maradjon. Aztan indul a nap, majd mikor jon egy eros hasgorcs es hasszurka horcsbe randul a gyomrom hogy nehogy ezt is elveszitsem.
Egy vetelest feldolgozni nagyon nehez, de megtanul mindenki vele egyuttelni, mert elfelejteni es magad mogott hagyni keptelenseg.
Veletlenul elkuldtem..
Sajnalom, hogy ezt at kellet elned de nagyon sok kitartast es erot kivanok neked es mielobbi babavarast kivanok neked!
Igen valoban a lombik csak zárojeles.Hiszen nem történt meg bocsánat!
Viszont köszönöm,hogy megosztottátok ezt velem nagyon jo olvasni,hogy pozitív a végkimenetel!
Kezdek picit megnyugodni és értékelni,hogy ennyi év után végre tudjuk,hogy sikerulhet,csak nagyon nehéz!
Mikor próbálkoztatok ujra?
Kedves utolsó!Nagyon sajnálom :( szörnyű dolgok ezek !
Nálam már nem látszott semmi mire dokihoz mentem mult csütörtökön azóta csak csökken a hcg de még nem indult be a vérzés,mostmár csak abban reménykedem,hogy szépen problémamentesen ürül ki,ha már így alakult :(
De nem adjuk fel szerencsére van még bennünk hit és kellő szeretet,türelem a továbbiakhoz :)
Nektek is nagyon sok sikert kívánok,fel a fejjel előzőkhöz hasonlóan Nekünk is sikerülni fog <3
Nagyon sajnálom :( mi nem jutottunk el a beültetésig a gonapeptyl szúrása alatt megfogant,gondolhatod mennyire meglepődtúnk de sajnos nem örülhettünk sokáig mi sem! Persze aki ebben a mókuskerékben él valahol inkább számít erre mint akinek gyorsan összejön....de nem!
Ugyan olyan rémesen fájt mintha 2.próbálkozásra jött volna!!
De marad a pozitívum,sikerült nekünk is ott voltak!! Ott lesznek megint és akkor már minden rendben lessz,ez volt a gőpróba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!