Sajnos 4 hete terhesség megszakításom volt mert a baba nem volt jól. Viszont semmit nem mondtak el utána. Mikortól lehet fürdőt venni?
Figyelt kérdés
Már nagyon vágyok egy kád forró fürdőre.2019. márc. 1. 17:14
1/3 anonim válasza:
4 hét. Addig nem szabad fürödni, csak zuhanyozni, nem szabad tampont használni, csak betétet, és nemi életet sem szabad élni. Ha középidős vetélés volt, akkor inkább 6 hét.
2/3 anonim válasza:
Nekem 6 hetet mondtak, 12 hetes terhes voltam.
Se szex, se kádfürdő, se tampon, se túlzottan megerőltető sportok (pl súlyemelés).
Ilyenkor még nagy a fertőzésveszély.
3/3 anonim válasza:
En kulfoldon elek es egy eve mutottek missed ab miatt, akkor 10hetes voltam. 3 het szex mentes idoszakot mondtak, 2 het utan lehet furodni. Sportolni 3-4 het utan lehet ujra.
Es hasznalhatsz tampont ez hulyeseg hogy csak betetet hasznalj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!