Hanyadik heten szakadt meg a terhesseged?
Figyelt kérdés
Nekem eddig ketto ert tul koran veget, az elso a 7., a masodik az 5. heten.
Kivancsi vagyok, mely heteken tortenik meg a baj altalaban?!
2019. febr. 3. 19:35
21/30 anonim válasza:
Elso 8het, masodik 10, harmadik 6 es a negyedik 5het.
Es mindketten egeszsegesek vagyunk, semmit nem talaltak ami megmagyarazna a veteleseket.
22/30 anonim válasza:
Elszomorítóak ezek a válaszok, részvétem mindenkinek. El sem tudom képzelni, mit érezhettetek.
23/30 anonim válasza:
A barátnőmnek az első a 10.héten ment el, a második,ikrek lettek volna a 13 héten...most próbálkoznak ujra, nem tudták megmondani az okát. :(
24/30 anonim válasza:
10 és 8 hetesen jelentkeztek a tünetek, de akkor már majdnem 2 hete nem éltek a terhességek és még volt egy méhen kívüli és több kémiai terhességem is. Nekem valószínűleg immunológiai probléma volt.
Mi nem adtuk fel, van három szépséges gyermekem. A másodiknál és a harmadiknál enyhe véralvadásgátlót szedtem.
25/30 anonim válasza:
10 hetesen voltam kureten, az orvos szerint mar 4 hetesen elhalt. Most probalkozunk ujra, mar elore izgulok :)
26/30 anonim válasza:
8.hét, 9.hét, 8.hét, 24.hét.
Az utolsó babánál a 24. héten UH-n derült ki, hogy már nincs szívhang. Valószínűleg vérrög okozta, de biztosan nem tudták megállapítani.
28/30 anonim válasza:
Első babát anenkefália miatt el kellett vetetni. 1000-ből 1 az esély erre... Második baba rá fél évre 7. héten leállt a kis szíve. De ezután 3 hónapra teherbe estem és most itt durmol mellettem az egy éves kisfiam! :)
29/30 anonim válasza:
35.het, köldökzsinór trombózis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!