7+4 hetes magzat eltud menni magatól vagy szükséges a kaparás?
Rèszvètem
Előfordulhat hogy kivèrzed .
Ilyenkor ellenőrzik a hcg szintedet, ha lemegy teljesen nullàra akkor nem avatkoznak be
Ha nem tud lemenni akkor be kell felyezni
Termèszetesen ha nem önt el a vèr,
Ezt nekem nőgyògyàsz mondta.
Nekem 3 olyan vetelesem volt, amikor nem volt szulseg mutetre, hnem kiurult minden magatol. 8-12 het kozotti terhessegek voltak, a 11 hetes embrio is tavozott beavatkozas nelkul.
Nekem mondjuk egyertelmu volt, hogy megtortent a veteles, mert ugen eros gorcsokkel jart, volt, amikor csak ket oran at tartott, volt, ami sokkal hosszabb lett. Ugyanugy fajasaim voltak, mint vajudasnal (csak nem olyna erosen, de azert eleg rendesen) es nagyon sok ver tavozott az osszehuzodasoknal, meg minden mas is (mehnyalkahartya nagyobb darabokban). Szoval nem lehetett nem eszrevenni. A vegen egyik pillanatrol a masikra megszuntek az osszehuzodasok es egy kozepes mensi szeru verzes maradt meg.
Altalaban egyebkent verzessel kezdodott, de ez napokig is tartott, mire tenylegesen beindult a veteles.
Nekem kozben/utana neztek uh-val, hogy maradt-e bent valamk.
Biztosan latni fogjak neked is holnap.
Nekem anno 5 éve művivel vették ki. Megállt a szíve, de nem ürültem ki.
Nagyon sajnálom kérdező! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!