Meddig vèreztetek?

Figyelt kérdés

Augusztus 15-èn keztem el vèrezni akkor kezdődött el a vetèlès nem csinàltak müszeres befejezèst,azt mondta az orvos kitisztul magàtòl!

Azota voltam kontrolon minden ok.

De mèg mindig vèrzek van mikor csak barnàs ès van mikor erős vèrzès görcsökkel

2018. szept. 11. 21:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Én 20 napig, azután 2 napra abbamaradt, utána menstruáltam. Májusban vetéltem spontán. Sajnálom, ami veled történt, átérzem.
2018. szept. 11. 22:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Es ha menstrualni fogok hogy tudom meg kulomboztetni?mert en mindennap verzek
2018. szept. 11. 22:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Én a görcsökből tudtam, plusz friss piros vér volt.

A görcsölést a petefészkekben éreztem, a vetélésnél pedig inkább a méhem és a hasam görcsölt. Ne félj tudni fogod.

2018. szept. 11. 22:13
 4/5 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszod enis egyutt erzek veled es sajnalom :(

Csak azert kerdeztem mert mindenap van menszi szeru gorcseim es utanna mindig elkezdek verezni (èlènk piros)

Szept 4en voltam kontrolon akkor volt peteeresem nem tudom pontosan mikor kell megjojjon mert rendszertelen a menszim

2018. szept. 11. 22:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Eloszor is sajnalom, hogy atestel ilyesmin. En 4 hetig vereztem, 5 het utan az orvos gyogyszeresen szuntette meg a verzest, de ennek ellenere is verszegenyseg es eros vashiany lepett fenn nalam. Mikor muszeresen fejeztek be akkor csak 7 napig vereztem.
2018. szept. 12. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!