Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Volt már valaki aki kórházba...

Nórika 2000 kérdése:

Volt már valaki aki kórházba került mikor terhes volt mert vérzett de meg maradt a babája?

Figyelt kérdés

2018. jún. 27. 15:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Szia a barátnőm 2x is volt kórházban vérzés miatt, és ma már egy éves a legénykéje. Nyugi, minden rendben lesz szorítok. Tudom könnyű mondani, mert helyedben énis kétségbe lennék esve, de próbálj megnyugodni, mert a stresszel csak ártasz . Kitartást.
2018. jún. 27. 18:48
 12/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm tényleg kicsivel megnyugodtam hogy talán van remény
2018. jún. 27. 20:15
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

4-8. hétig véreztem. Hol kicsit, hol nagyon. Semmi bizalmam nem volt abban, hogy megmarad. Kb úgy is kezeltem, mintha nem is létezne. Hematóma miatt volt, azóta 14 hetes a magzat, remélem minden rendben lest később is :)

A kórházat meg ne szidd, mert felesleges. Az is ritka, hogy valakit ezzel befektetnek, ugyanis nincs értelme. Sajnos (vagy nem sajnos, hiszen általában fejlődési probléma okozza) a világon semmit nem tehetnek, azért, hogy megmaradjon.

Az első időszakban annyi lehetséges hiba csúszhat a fejlődésbe...

Adhatnak neked progeszteront, meg rutascorbint, egyéb vitaminokat... de ha pl nincs progeszteron hiányod, akkor aztán tömhetnek vele, akkor sem segít. Hiszen nem csodaszer.

Ilyen esetben nem marad más, mint a várakozás. És ezt el kell fogadni. Viszont ha esetleg rossz vége lenne, ne felejtsd el, hogy akkor így kellett lennie, és senki nem hibás!

Szorítunk érted!

2018. jún. 28. 02:43
 14/25 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat a véremet most vették le ultrahang később lesz de nem hiszem hogy megmaradt mert egy nagydarab vércsomó kijött amikor pisiltem😭
2018. jún. 28. 06:43
 15/25 A kérdező kommentje:
Most voltam ultrahangon van baba csak nincs szívhangja párnap múlva vissza kell mennem és akkor néznek szívhangot azt mondták hogy talán a félidőben fogant meg mennyi az esélye hogy lesz szívhangja??
2018. jún. 28. 14:02
 16/25 anonim ***** válasza:

szia!

szerintem még bizhatsz! 6 hetes vagy, az eléggé korai ám!

Sokaknál nincs még szívhang ilyenkor, ill. pár napnak is jelentősége van pont ilyenkor!

Én hat hetesen voltam először UH-on az első terhességemnél, akkor egy szívhang volt, hetek múlva (köv. UH-on) meg már kettő! Az ikertesónak később lett szívhangja! Ha nem velünk történik, én sem hiszem el!

Nyilván nem lehet százalékos arányban esélyt latolgatni, még bármi lehet!

A legjobb, amit tehetsz, hogy nem ficeregsz, fekszel (ha előírták), gyógyszer, s nyugi! Ha nehéz betartani, akkor is! Most ez a dolgod.

drukkolok, kitartást kívánok

2018. jún. 28. 14:33
 17/25 anonim ***** válasza:
Az előttem válaszolóhoz hasonlóan én is arra biztatlak reménykedj.Ha nem középidőben fogant simán lehet, hogy még nem indult be a szíve.Sokszor eszembe jutottál, remélem rendben lesztek.Ha tudsz még jelentkezz!
2018. jún. 28. 14:42
 18/25 A kérdező kommentje:
Egésznap fekszek gyógyszereket kapok csak ha mosdóra kell mennem akkor kelhetek ki de most nagyjából megnyugodtam mondjuk még bennem van a félsz mi van ha nem lesz szívhangja de az orvos is azt mondta hogy nagy eséllyel be fog indulni 🙏😊 amint tudok újat egyből írok
2018. jún. 28. 14:51
 19/25 anonim ***** válasza:

Hcg-t néztek?

Csak, mert sokszor az is előre jelez. Ha kellően stabil, akkor az mindenképpen jó jel!

2018. jún. 28. 17:46
 20/25 anonim ***** válasza:
44%

Volt Facebook-on egy lány, Kismárton Judit. Terhességi hétre kb. egyidősek voltunk. Idősebb csajszi, már 17-18 éves gyerekei is voltak. Többször is írta, hogy kórházba vitték, mert dőlt belőle a vér. Kb. 5,5 hónaposan szülte meg a kisfiát, aztán még hosszú hónapokig a koraszülött osztályon voltak, de a baba nagyjából rendbe jött, úgy emlékszem, a tüdeje nem százas. Persze nem törvényszerű, hogy így lesz, de én ezt az egy esetet ismertem.

Ha így is alakulna; egy koraszülött babás barátnőm szerint az a legjobb, ha fejni tud az anyuka és anyatejjel táplálja a picurit. Az a legjobb, ami történhet ilyen esetben.

2018. jún. 28. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!