Volt már valaki aki kórházba került mikor terhes volt mert vérzett de meg maradt a babája?
4-8. hétig véreztem. Hol kicsit, hol nagyon. Semmi bizalmam nem volt abban, hogy megmarad. Kb úgy is kezeltem, mintha nem is létezne. Hematóma miatt volt, azóta 14 hetes a magzat, remélem minden rendben lest később is :)
A kórházat meg ne szidd, mert felesleges. Az is ritka, hogy valakit ezzel befektetnek, ugyanis nincs értelme. Sajnos (vagy nem sajnos, hiszen általában fejlődési probléma okozza) a világon semmit nem tehetnek, azért, hogy megmaradjon.
Az első időszakban annyi lehetséges hiba csúszhat a fejlődésbe...
Adhatnak neked progeszteront, meg rutascorbint, egyéb vitaminokat... de ha pl nincs progeszteron hiányod, akkor aztán tömhetnek vele, akkor sem segít. Hiszen nem csodaszer.
Ilyen esetben nem marad más, mint a várakozás. És ezt el kell fogadni. Viszont ha esetleg rossz vége lenne, ne felejtsd el, hogy akkor így kellett lennie, és senki nem hibás!
Szorítunk érted!
szia!
szerintem még bizhatsz! 6 hetes vagy, az eléggé korai ám!
Sokaknál nincs még szívhang ilyenkor, ill. pár napnak is jelentősége van pont ilyenkor!
Én hat hetesen voltam először UH-on az első terhességemnél, akkor egy szívhang volt, hetek múlva (köv. UH-on) meg már kettő! Az ikertesónak később lett szívhangja! Ha nem velünk történik, én sem hiszem el!
Nyilván nem lehet százalékos arányban esélyt latolgatni, még bármi lehet!
A legjobb, amit tehetsz, hogy nem ficeregsz, fekszel (ha előírták), gyógyszer, s nyugi! Ha nehéz betartani, akkor is! Most ez a dolgod.
drukkolok, kitartást kívánok
Hcg-t néztek?
Csak, mert sokszor az is előre jelez. Ha kellően stabil, akkor az mindenképpen jó jel!
Volt Facebook-on egy lány, Kismárton Judit. Terhességi hétre kb. egyidősek voltunk. Idősebb csajszi, már 17-18 éves gyerekei is voltak. Többször is írta, hogy kórházba vitték, mert dőlt belőle a vér. Kb. 5,5 hónaposan szülte meg a kisfiát, aztán még hosszú hónapokig a koraszülött osztályon voltak, de a baba nagyjából rendbe jött, úgy emlékszem, a tüdeje nem százas. Persze nem törvényszerű, hogy így lesz, de én ezt az egy esetet ismertem.
Ha így is alakulna; egy koraszülött babás barátnőm szerint az a legjobb, ha fejni tud az anyuka és anyatejjel táplálja a picurit. Az a legjobb, ami történhet ilyen esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!