Ki hogy élte meg babája elvesztését? Lenne kedvetek beszélgetni?
Kedden kiderült hogy nem él a 16 hetes babám megműtöttek sajnos aztán pénteken görcsökkel vissza megint műtő de ami a legrosszabb hogy már két babàt vesztettem el tavaly augusztusban 20 hetesen
Nagyon nem tudom feldolgozni nektek hogy sikerült?
Ikreket veszítettem el a 20. héten.
Nekem a mielőbbi újrakezdés, a férjem, pszichológus, az elengedés és a munka segített. Na meg az idő...
Egy évre rá újra sikerült a beültetésünk.
36 hkm
Bocsánat, a kérdésre nem válaszoltam...
Hogyan éltem meg? Soha ekkora lelki fájdalom nem ért még, és ekkora űrt sem éreztem még soha. Kivágtak belőlem egy darabot, ami begyógyult ugyan, de a heg az mindig ott lesz.
Ettől függetlenül az egész egyszer csak átcsapott egyfajta dacba, hogy én már csak azért sem adom fel, és igenis, mi is megérdemeljük, hogy gyerekünk lehessen. Ez vitt tovább.
A múlthéten vetéltem el másodszor 10 hónap alatt. Most 10 hetes volt. Egyenlőre tombolnak a hormonjaim, vagy iszonyú mérges vagyok és robbanók mindentől ami idegesít vagy nem érdekel semmi. Tegnap műtéti beavatkozás kellett mert nem ürült ki minden.:(
Te kivizsgáltattad magad? Ha igen miket nézettél? Én most a következő pár hónapot amíg megint próbálkozhatunk erre fogom szánni. IR, pajzsmirigy vagy ami kell még. Korábban volt IR-em. Most kaptam mindjárt hormonpótlót de úgy látszik nem ez a gond. Az időm sajnos fogy, 38 leszek. Még 1 esélyt adok kivizsgálások után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!