Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Ki hogy élte meg babája...

Ki hogy élte meg babája elvesztését? Lenne kedvetek beszélgetni?

Figyelt kérdés

Kedden kiderült hogy nem él a 16 hetes babám megműtöttek sajnos aztán pénteken görcsökkel vissza megint műtő de ami a legrosszabb hogy már két babàt vesztettem el tavaly augusztusban 20 hetesen

Nagyon nem tudom feldolgozni nektek hogy sikerült?

2018. jún. 24. 22:47
 1/8 anonim ***** válasza:

Ikreket veszítettem el a 20. héten.

Nekem a mielőbbi újrakezdés, a férjem, pszichológus, az elengedés és a munka segített. Na meg az idő...

Egy évre rá újra sikerült a beültetésünk.

36 hkm

2018. jún. 24. 23:27
 2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom ami veled történt és gratulálok a pocaklakóhoz boldog babavárást kívánok
2018. jún. 25. 08:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Bocsánat, a kérdésre nem válaszoltam...

Hogyan éltem meg? Soha ekkora lelki fájdalom nem ért még, és ekkora űrt sem éreztem még soha. Kivágtak belőlem egy darabot, ami begyógyult ugyan, de a heg az mindig ott lesz.

Ettől függetlenül az egész egyszer csak átcsapott egyfajta dacba, hogy én már csak azért sem adom fel, és igenis, mi is megérdemeljük, hogy gyerekünk lehessen. Ez vitt tovább.

2018. jún. 25. 11:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Én sem adom fel igaz nekem van egy 2 éves okos nagylányom de nagyon szeretném a kistesót
2018. jún. 25. 14:29
 5/8 anonim ***** válasza:
25 hetesen beindult a szülés...(orvosi mulasztás) ...4 napot éltek mind2 en ...fél éve volt...most vagyok trottyon...felmondtam mert a kollégáim nagyon taplók voltak...most ott tartok hogy fogalmam sincs hogy lesz tovább....most kezdtem el azon gondolkodni hogy mit kezdjek a baba cuccokkal...remélem pár hónap után már jobb hírekkel térek vissza....de jelenleg most ott tartok hogy sehol :( ...
2018. jún. 25. 17:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom ami veled történt sok erőt és kitartást kívánok neked is nagyon nehéz dolgok ezek fájdalmas fel a fejjel
2018. jún. 25. 22:53
 7/8 ildibrexy ***** válasza:
Nekem 35 hetes terhesen szuletett halva a kisfiam. Teljesen kesz voltam es csak az segitett, hogy viszonylag hamar ujra terhes lettem. 5 honap mulva. Ha nem sikerul ilyen hamar akkor biztos melyebbre sullyedek.
2018. jún. 26. 05:58
 8/8 anonim válasza:

A múlthéten vetéltem el másodszor 10 hónap alatt. Most 10 hetes volt. Egyenlőre tombolnak a hormonjaim, vagy iszonyú mérges vagyok és robbanók mindentől ami idegesít vagy nem érdekel semmi. Tegnap műtéti beavatkozás kellett mert nem ürült ki minden.:(

Te kivizsgáltattad magad? Ha igen miket nézettél? Én most a következő pár hónapot amíg megint próbálkozhatunk erre fogom szánni. IR, pajzsmirigy vagy ami kell még. Korábban volt IR-em. Most kaptam mindjárt hormonpótlót de úgy látszik nem ez a gond. Az időm sajnos fogy, 38 leszek. Még 1 esélyt adok kivizsgálások után.

2018. aug. 23. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!