Barnás pecsételés terhesség alatt. Előfordulhat, hogy ártalmatlan?
Figyelt kérdés
A problémám az lenne, hogy a terhességem elejétől nagyon görcsölt a hasam. Az 5. héttől barnás folyás is társult hozzá. Valahol azt olvastam, hogy a magne b6 jó az alhasi görcsre. El is kezdtem szedni a magne b6 extrát napi 2-vel. 5 hét és 5 naposan látott az orvos először. A terhességem méhen belüli, él, és semmi probléma. Írt fel nekem Progresterone exeltis-t. Azt is szedem napi 2-vel. Most 6 hetes és 5 napos vagyok. Pont egy hete jártam az orvosnál, és legközelebb jövő héten kell vissza mennem. Az alhasi fájdalom elmúlt, de a barnás pecsételés nem. Mit csináljak? Pánikoljak? Van okom az aggodalomra, ha az orvos nem mondott semmit? Van olyan, hogy esetleg ártalmatlan? Volt már valaki akinek nem lett baj belőle?2018. jún. 14. 09:24
11/12 anonim válasza:
Maradj otthon a fenekeden es pihenj minel tobbet es ha a nogyogyaszod nem fogad a napokban akkor ma, holnap irany a surgosegi.
En nem jatek, nezzenek meg megint hogy minden rendben van-e es hogy miert tart meg mindig a verzes? Mert a "barnazast" azt akarhogy is veszuk az enyhe verzes.
Lehet semmi gond de szerintem jobb felni mint megijedni.
Konnyu babavarast kivanok neked!
12/12 A kérdező kommentje:
Ma voltam a kórházban, és minden rendben van a babámmal, szépen ver a kis szíve, viszont a vérzés okát nem tudták megmondani. Legközelebb 22-én kell majd mennem. Remélem addig semmi gond nem lesz, viszont rögtön kiírt táppénzre.
2018. jún. 15. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!