6-7 het ures petezsak?
Sziasztok! 2 hete volram dokinal eloszor. Akkor 4-5 hetes voltam de ures petezsakkal. 1 hetre ra visszahivott es 5-6 hetes voltam megint ures petezsak de szikholyag van.
Szombaton gorcsoltem es bementem a korhazba. Allitolag meg 5-6 hetes vagyok de meg mindig ures, a PZS se szivhang se embrio nincs.. :(
Szerintetek milesz ebbol? Volt valaki ilyen helyzetben? Mi lett a vege?? Elvetelt, mutottek esetleg a vegen talaltak valamit?koszonom a valaszokat :)
Nekem is igy volt, aztan egyszercsak 7 beindult verzes, magatol kiurult,nem kellett muteni.
Azonnal teherbe estem ujra.
Most akkor 5 6 vagy 7 hetes? Nem mindegy
Nekem 6+0nal még szikholyag se volt. Tudtuk a pontos fogantatast mert uh kovetes volt kozepidoben. Aztan 7+2 nel mar embrio szivhanggal
Sajnos detto ugyan igy voltam idén januárban sajnos műtét kelett.
Sajnálom :(
Nekem is hasonló volt, bár én vérzéssel mentem orvoshoz, petezsák volt látható szikholyaggal, ez a mensi szerinti 7. Héten.
Köv. Hét uhn nőtt a petezsák és szikhólyag is, embrió sehol pedig már a 8. Hét volt.
9. Héten amikor mentem már volt szivhang is.
Szóval simán lehet h később fogant. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!