Ti ismertek olyan nöket akik elvetéltek? Hányadik hétben? Gyakori dolog a vetélés?
Nálunk a pozitív teszt után nem dolgozhatsz. Volt már egy elhalt terhességem, nem akartam kockáztatni. Így ugye mindenki tudta, hogy miért nem vagyok.
Sajnos az a terhesség se maradt meg. Így azt is tudták, hogy elment a baba.
Nagyon pozitív tapasztalat volt a maga módján. Mindenki segítőkész volt, tapintatos, és nagyon sokan beszéltek arról, hogy ők is vesztettek el terhességet.
Sajnálom ami történt :'(
Egyébként én se jelentettem be korán. De nekem az ismerőseim sem, 1-ről tudok, aki 6 hetesen feltette FB-ra az UH fotót, végül megmaradt a baba.
Nekem volt 36 hetes halva szülésem, vetélésem sose, pedig van 4 gyerekem.
Amúgy sose titkoltam, ha terhes voltam, általában mindenki tudta a környezetemben már a 6. héten... A halvaszülés után is rögtön mondtam, hogy jön a baba.
Mindenki más, amúgy se titkolózom semmiről. Én ki nem állhatom azokat az embereket, akik állandóan rejtegetik az életüket.
Nekem missed ab-om volt ikrekkel 9 hetesen. Nem volt semmi jele, nem görcsöltem, nem véreztem, egyszerűen megálltak a fejlődésben. Műtéttel tisztítottak ki, mert nem indult meg magától a vetélés. Utána majdnem másfél évvel született egészséges kislányom.
Anyukámnak utánunk volt egy 12 hetes vetélése (egy húgom van). Ő nem próbált utána már teherbe esni, úgy volt vele, hogy van két egészséges lánya, ez most nem jött össze, akkor nem lesz több.
Nálunk is volt sajnos vetélés.
Szerintem jó dolog "szétkürtölni".
Nagyon meglepő volt hogy szinte minden ismerősünknek volt már de csak akkor beszéltek róla amikor megtudták hogy nálunk is volt. Teljesen hamis képünk volt erről, azt hittük hogy ez egy nagyon ritka dolog. Szerintem sokat árt a titkolózás. Nem kell szégyellni a fájdalmainkat, gyászainkat, szerintem mindent meg kell osztani, jót is rosszat is, hiszen mindannyian emberek vagyunk, mindenki kap jóból és rosszból is és csak akkor tudunk valóban kapcsolódni egymáshoz ha mindent megosztunk.
Várandós fodrász vagyok. Nem akartam vegyszerrel dolgozni,így 4 hetesen széthintettem, hogy baba lesz.
A vendégeimet biztosítottam róla,hogy vágast, alkalmit, szárítasokat vállalok.
Most 7 hetes vagyok és harom bete pecsételek, táppénzen vagyok és sokat fekszem.
Rohadtul nem volt kedvem ennyi ember orrára kötni ilyen korán ezt a dolgot,de sajnos muszály volt.
Remélem együtt maradunk és nem kell a fél város szánalmát megtapasztalnom.
Anyukám az elsőt elvesztette,rá egy évre megszületett a nővérem.
Reméljük nem lesz családi vonás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!