Vetélés utáni vérzés meddig és hogyan normális?
Figyelt kérdés
Múlthét szerdán elvetéltem, nem csináltak műtétet a dokim szerint várjunk, hogy kiürüljek. Szerdán iszonyatos görcseim és vérzésem volt, csütörtökön már egy erősebb mensihez hasonló de a görcs meg maradt, mára már csak vérzek még mindig egy menszihez hasonló, néha néha még bélgörcsöl vagy is feszítő érzést érzek és akkor sötétebb sűrűbb vér távozik, lázas nem vagyok a görcseim nagyon enyhék. Arra lennék kíváncsi, hogy a vérzés mennyisége normális ennyi idő után?2018. ápr. 10. 17:06
1/3 anonim válasza:
En 24-en veteltem el, kovetkezo honap harmadikaig vereztem, vegig darabos, nagyon enyhe gorcsokkel. En szedtem rutascorbint.
Irtak fel ergam cseppeket is hogyha ugy gondolom szedjem, de vegul nem ereztem hogy kell.
2/3 anonim válasza:
Nekem ket spontan vetelesem volt es en sajnos tobb hetig vereztem. Mig csak gyogyszeres beavatkozasal sikerult elallitani a verzest. De amugy azt mondta az orvos hogy 2 het az siman belefer hogy verzel egy ilyen dolog utan.
3/3 A kérdező kommentje:
Reménykedem én is benne, hogy nem vissza maradott szövet darab lesz. Köszönöm csajok a válaszokat.
2018. ápr. 12. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!