Megváltozott a menstruációm missed ab műtét után, mennyi idő amíg rendeződik a ciklus?
Figyelt kérdés
Azóta már kétszer megjött a havim, először 14 napig tartott és elég intenzív volt, majd most megint és már 8 napja :(
Sok is, el is húzódik habár időre jött meg (26 napra az nálam normális).
Menjek vissza a dokihoz vagy rendeződni fog magától? Kinek mi volt?
2018. febr. 15. 07:31
1/4 anonim válasza:
Altalában 1-3 ciklus alatt helyre all
Nekem egy eleg volt
De bnőmnek 3 ciklus kellett
2/4 anonim válasza:
Az első 2 mensi elég erős volt, de hónapról-hónapra csökkent utána.
3/4 anonim válasza:
A nogyogyaszom azt mondta hogy 1-3 ciklus utan beall rendesen es hogy az elso menstruacio erosebb. Nekem szerencsere az elso menstruaciom ugyan olyan volt mint regen semmiben nem valtozott.
Szerintem varj meg egy ciklust es ha az is hasonlo lesz az elso kettohoz akkor menj vissza a nogyogyaszodhoz.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! Nagyon szeretnénk babát, remelem rendeződni fog.
2018. febr. 15. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!