A csökkenö hcg mindig vetélést jelent?
Altalaban gorcsokkel jar,mivel kifog lokodni. Mintha megjonne,olyan lesz.
A meh kisebb osszehuzodasokat csinal, igy majd nem kell mutet elvileg (nekem ugyanez volt mint neked es nem kellett muteni, igy csak 1 ciklust kellett kihagyni) nekunk 2.ciklusban (elso probalkozasra) jott is a fiam. Pedig elotte pl sokaig nem. Vele most vagyok 36.hétben.:)
.az a jó, ha görcsölsz.. semmikepp se vegyel be gorcsoldot maximum magnéziumot. Mert a gorcsoldo akadalyoz a tisztulasban. Es inkabb úszd meg a műtétet , azután legalább 3 hónap pihit ajánlanak/mondanak..:/
De ez sajna mindenképpen elhalás márcsak a végkimenetel a kerdes.
Tipp: ha probalkozni szeretnétek tovább, amint lehet akkor ha elmult a verzes szedj 1-2 honapig napi 200mg e vitamint meg heti 2-3 szem vasat. Regenerálódásban segít.
1es válaszoló voltam. Sok sikert. Fel a fejjel
Igen, a csokkeno HCG az elhalast jelent, sajnos. A gorcsoles es az alhasi fajdalom normalis, mert sajnos ez ezzel jar. A masodik valaszolo tokeletesen leirta neked az egeszet es az E vitamin tippje is nagyon jo, fogad meg. Nekem januar elejen vol missed ab-om amit muvi beavatkozasal fejeztek be. Utana elkezdtem szedni, az E vitamint, plusz szedtem tovabb a folssavat. A 4 hetes ellenorzesre mikor mentem azt mondta a nogyogyaszom, hogy olyan szinten regeneralodott a mehem, hogy egyaltalan nem kellene varjunk hanem mar most probalkozhatnank a kovetkezo babaval.
Jobbulast kivanok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!