Akinek volt már több vetélése, a terhesség legelején, kiderült, hogy mi volt az oka? Bármi háttérben meghúzódó betegség, vagy elváltozás, amit nem lehet UH-on észrevenni?
Én sem vetéltem még, de Leiden-mutációm van. Januárban derült ki és akkor mondták, ha lenne vetélésem akkor ezt feltétlen mondjam az orvosnak, mert nagyobb az esély.
Egyébként bármilyen véralvadási zavar növeli a vetélés esélyét.
Köszi a válaszokat, akkor újra meglátogatom szerintem a hematológust. Már jártam nála, még jó régen, mert a háziorvosom elküldött az alacsony trombocitaszám miatt, és tényleg kérdezte, hogy volt-e vetélésem, de ez valahogy akkor elment a füleim mellett, mert még nem volt szóban gyerekvállalás.
Amúgy a hosszú menstruációt bármikor megemlítem az orvosoknak, állítólag ne izguljak, minden rendben... De én már marhára unom, nem tudom hány orvosnál jártam, nem egyszer hallottam, hogy a szülés után rendbejön, hát sokat azért nem javult...
Köszi az eddigi válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!