Elvetélhettem? 1hét még volt a nem vártig, ma reggel begörcsöltem és darabos barnás vérzésem van!
Az ovuláció és a "nemvárt" megjövetele nem egy azon időpontban van. Az ovuláció -peteérés- a menstruációs ciklus (ált. 28 nap) közepén szokott lenni (plusz minusz pár nap ->egyénfüggő!)
Ergo mikor a nemvárt menstruáció elmarad akkor már egy kéthetes kis zigótáról beszélünk.
Szóval a terhésségi teszt lehet pozitív!! Sőtt...!!!
Én Mindenképp Felkeresném a nőgyógyászt.
Akkor egy kis infó, hogy mikor érdemes tesztelni:
"Ergo mikor a nemvárt menstruáció elmarad akkor már egy kéthetes kis zigótáról beszélünk. Szóval a terhésségi teszt lehet pozitív!! Sőtt...!!! "
Persze, amikor a nemvárt elmarad, akkor a terhességi teszt lehet pozitív. Itt arról van szó, hogy a kérdező menstruációja 1 héttel HAMARABB jött meg, ergo terhes sem lehetett (kivéve, ha extrém hosszú ciklusai vannak, mondjuk 40 naposak, amit nem feltételezek).
ez nem igazán vetélés, a legtöbb nővel előfordul, és nem is tud róla, hiszen ennyire korán szinte senki sem tesztel. nem is kezdődött el igazán semmi, úgyhogy ezen lépj túl :)
és akkor tesztelj, ha késik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!