21 nappal veteles utan lehet még hcg a vizeletemben?
Majus 3-án ment el a baba, május 8-án elállt teljesen a verzes. Ki is tisztultam es ott 2.kontrollom csinaltak terhessegi tesztet május 17-én , az orvos nem latott tuszoket szval vagy pé elott vagy után voltam napokkal!
Lh tesztelek vegig de egyszer volt csak majdnem pozitiv! Ma talaltam itthon 1 tizes érzékenységű hcg tesztet. Es halvany pozitiv.
Ez gondot jelent h nem urult meg ki ?:(
Szia igen
Nem sokkal vagyok elorebb. Keves folyadekot lehet ami szerinte semmi rosszat nem jelent. Talan tuszorepedest. Csináltak ott egy tesztet ami pozitiv lett szval jovoheten hcg vérvétel. Kozben a vércsoportol eredménye is meglett.
A- de nem termelek ellenanyagot tehat nincs gond h nem kaptam idoben Anti-D injekciót
Jovo szerdan kell mennem megint kontrollra.:/
Mire mentem volna vervetelre negativ lett a teszt , az nap reggel igy el sem mentem. Mert feleslegesnek tartom. 3x ismeteltem negativ. Az orvosnak is szoltam errol tehat tud rola.
Igy nem dobtam ki 2x 2000Ft utazásköltségre és nem használtam el 2 nap szabadságom.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!