12 hetessen nem volt szívhang. De miért?
1-es vagyok. Igen, valóan sok baba megy a 8-9. Héten. :-(
De, szülni kellett és magyarázat sincs erre sem. Megelőzt egy 8 hetes vetélés. Nagyon összetörtem, pedig vannak gyerekeim.
Nincs osszefugges, nekem az allando fazas mindharom terhessegnel jelen volt az elso par honapban. A masodik sajnos elment, 6. heten.
Sajnos a petezsak hiaba szabalyos ha megszunt a szivhang. Innentol sajnos nincs mit tenni. Egy kovetkezo terhesseg enyhiti a fajdalmat, szivbol kivanom, hogy ne kelljen sokaig varni ra!
Utolsó! :-( :-( :-(
Azóta született babád?
Igen, kérdező, a pecsételéskor ment el. Én is így jártam, csak a 8. héten, és nekem a 10. héten derült ki, szintén uh-n. A petezsák ettől még nőhet. Nekem a 7. héten volt szívhang is.
Valószínűleg beteg volt a baba. Azzal vigasztaltam magam, hogy jobb, hogy korán elment, nem később, és nem született meg betegen, vagy hogy nem nekem kellett eldönteni, hogy elvetessem-e, ha beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!