Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Sógornőm 12 hetes terhes...

Sógornőm 12 hetes terhes tegnap előtt közölték vele hogy meghalt a magzat, semmi vérzés nem kisérte viszont megjött a vérképe 5.5 a vasa lehet hogy ez okozta nála a magzat elhalását?

Figyelt kérdés
Teljesen bele vagyunk betegedve,első gyermek, fogadott orvosa van és gyakorlatilag egyszer sem küldte el se vérvételre se tanácsadóba sehova pedig az 5 héttől tudjuk h állapotos!
2017. márc. 31. 08:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szia, nagyon sajnálom. Én is mindig rettegtem, hiszen a vetélés esélye 25% a terhesség első 12 hetében. Ahogy az előttem írók is említették, legtöbbször valamilyen genetikai probléma okozza azt, hogy megszakad a terhesség az első harmadban. Tudom, ez nem vígasz, de nagyon sokan elvetéltek már az ismerőseim közül, de a felépülés után sikerrel próbálkoztak újra (Én is vesztettem már el babát, sajnos én már röviddel a kiírt időpont előtt, aminek tényleg már csak nagyon kicsi a matematikai esélye, én mégis beleestem abban az 5 ezrelékbe) Kívánom, hogy legközelebb egészséges kisbabája szülessen a sógornődnek!
2017. ápr. 3. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!