Vetélés után mikor kezdjem el a fogamzásgátlót?
Hasonló helyzetben voltam két éve. Nekem azt mondta a doki, hogy rögtön a missed ab műtét után elkezdhetem szedni a tablettát.
Gondolom, akkor nálad is hasonló a helyzet. Ha legközelebb megjön, elkezded szedni.
Nekem azt mondta a doki, hogy vagy egybol a veteles utan kezdjem el, ha akarom, vagy varjam meg az elso mensit es annak az elso napjan kezdjem, tehat a ciklus elejen. Addig ovszer.
Vegul en nem akartam szedni egyik veteles utan sem, de a lehetosegekrol tajekoztatott az orvos.
Szerintem most mar neked is az elso mensi elso napjat meg kell varnod a fogamzasgatloval. Az a 15-20 kozotti verzes valoszinuleg meg nem mensi volt, nekem tobb vetelesem volt es 4-5 hettel a veteles utan jott mindig az elso mensi (de johet meg kesobb is).
Viszont az elso mensiig volt olyan, hogy a verzesem visszatert enyhebben par napra, az elsonel dokinal is voltam miatta, megnezett, de mondta, hogy az meg nem mensi, csak tisztulas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!