Elvetéltem, de nem vérzek?
nem kell nekünk a fotó, az orvosnak vidd!
Reméljük, minden rendben lesz.
Érdekes, hogy mindenki írja, hogy AZONNAL orvos és miegyéb. Az én dokim nagyon jó, de tök más véleményen van, főleg ilyen kis terhességnél. Persze lehet rohanni, csak 4-5-6 hetes megindult vetéléssel az égvilágon semmit nem tudnak kezdeni a kórházban sem. Progipótlást persze adhatnak és ha tényleg az a gond, akkor segíthet, de egy megindult vetéléssel nem sokat tudnak tenni. A vérzés után kell jelentkezni, hogy kitisztult-e a szervezet vagy sem.
Én is jelenleg 6 hetesen fekszem fenyegető vetéléssel. De nekem nem csak egy darab, hanem mensi erősségű vérzésem van/volt. És még így is adott 2 napot a doki múlthéten, hogy várjuk meg, hogy mi lesz. Végül nem ment el 2 nap vérzés után sem, így már kapom a progipótlást. Némileg feleslegesen mert a vérképem alapján rendben volt a progim. Holnap néz rám a doki újra, azóta is vérezgetek.
Kedves Kérdező, szerintem nem vetéltél el, de kíváncsian várom a vizsgálatod eredményét!
" Ilyen nincs, a vetélés mindig erős vérzéssel jár! "
Ez konkrétan nem igaz. Az elején sokszor van, hogy semmi jele nincs, csak kiderül, hogy nincs szívhang.
Kérdezőnek: a szemünkre veted, hogy ítélkezünk. Nézd, akkor tedd fel úgy a kérdést, hogy pontosan fogalmazol. Nem vagyunk gondolatolvasók, ha 4-5 hetes terhességet írsz, akkor ne várd el, hogy tudjuk, hogy a 7. hétben vagy, de fordítva se.
5 hetesen meg nincs szívhang, még véletlenül se. Jó, ha petezsákot és szikhólyagot látod.
Persze attól függ, honnan számolod a terhességet, mert az utolsó menzesz 1. napjától kell. Szóval valami nagyon nem stimmel a számokkal. Ha pontosítod, talán használhatóbb válaszokat kapsz.
Hogy lepontoztak az elozo valaszom pedig semmi rosszat nem irtam benne. Istenem az emberek (foleg a nok) neha annyira primitivek.
Hajra ezt is pontozzatok le, hatha lesz egy kis oromotok! :) ;)
Kedves kerdezo majd irj h mi ujsag veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!