Előfordult valakivel, hogy egyáltalán nem tapasztalt vérzést (barnázást se), mégis misse ab lett?
Figyelt kérdés
Hány hetesen?
Volt előtte szívhang?
2016. dec. 6. 17:23
1/10 A kérdező kommentje:
missed ab - természetesen
2016. dec. 6. 17:24
2/10 anonim válasza:
Volt. 9 hetesen ultrahang alatt mondta a doki, hogy elhalt kb. egy hete. :(
Semmilyen tünete nem volt.
3/10 anonim válasza:
Jelen. 12 hetes genetikai UH-n megállapították, hogy legalább egy hete megállt a fejlődésben. Semmi, de semmi tünet nem volt, előtte volt szívhang.
A második terhességemnél meg háromszor is rohantam az ügyeletre intenzív vérzés miatt - vele már a 34. héten járunk.
4/10 anonim válasza:
Nekem kettő is volt, az egyik 8, a másik 9 hetesen. Nem volt előtte még szívhang, mert az első vizsgálat mind a két alkalommal 6 hetesen volt.
5/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Nem volt semmi jele egyiknél sem.
6/10 anonim válasza:
Már csak akkor indult a vérzés, amikor a vetélés. Előtte kisebb volt jóval, mint a mensi szerinti kor, előbb 2,aztán 3 héttel, azaz nem fejlődött. Csak petezsák szikhólyaggal.
Tudtam, hogy nem lehet, mert a nemvárt napján volt pozitív tesztem.
A vérzés megindulása utáni diagnózis már inkomplett vetélés volt, műtét lett a vége.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és sajnálom a történteket. Velem a 8. héten volt.
2016. dec. 7. 10:37
8/10 barby1991 válasza:
Én is így jàrtam sajnos :( 8+2 naposan szépen fejlödött volt szívhang is ..... Semmi vérzés vagy barnàzàs és a 12 hetes ultrahangon megmondtàk , hogy sajnos 9 hetesen nem fejlödött tovàbb missed ab lett a vége :(
9/10 anonim válasza:
Szintén 12 hetes UH-n közölték, hogy 9 hetes kora óta nem fejlődik és szívhang sincs. 2 nap múlva kellett befeküdnöm műszeres befejezésre. Semmi előjele nem volt, jól voltam végig,mégis ez lett a vége :(
10/10 anonim válasza:
Nem tudom h vki jar e ezen a kerdesen. De nekem is ugyan ez volt. 8 hetesen elhalt es semmi tunete nem volt. Elvegeztek a mutetet es sajnos azota sem esek teherbe. Vmit vajon elrontottak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!