Missed ab előtt csinálnak újabb ultrahang vizsgálatot, vagy ha nem, én kérhetem? Úgy tudom, két orvosi vélemény szükséges a műtéthez, ez nekem megvan, de szeretném, ha még egyszer megnéznének majd. Pénteken vizsgáltak, hétfőre írtak fel műtétre.
A történetemhez hozzátartozik, hogy két hete csak 15 mm-es petezsákot látott az orvos (amit már akkor nagynak gondoltam), babát illetve szívhangot nem, 5 hetes terhességet állapított meg. Tegnap aztán látott már babát a petezsákban, hármat is! 18-17-15-ös crl értékekkel, szívhang egyiknél sem volt. Azonnal beküldött a kórházba, ott is megnézték, 18-16-11 crl értékeket mért ott a másik orvos, de szívhang ott sem volt :(
Eleve maga a tény, hogy hármasikrek lennének, sokkolt, az meg még jobban, hogy egyik sem él :( Nem vagyok naív, szóval nem reménykedem, a pozitív teszt óta volt egy rossz érzésem, nem is voltam túl jól az elmúlt hetekben, néha fájdogált a hasam, de nyugodtabban feküdnék a műtőasztalra, ha még egyszer megnéznének :(
Köszönöm mindenkinek a válaszokat és az érdeklődést!
Sajnos mindenképpen műtét lett a vége, de csináltak még egy uh-t, bár kérnem kellett, igaz szó nélkül megcsinálták. Alapos volt a doktornő, aki megnézett, hasi és hüvely uh-t is csinált, de alig találta meg őket. Kisebb értékeket is mért, és annak ellenére, hogy a pénteki uh-okon számomra is teljesen felismerhető volt mind a három magzat, a tegnapin azonban már az elmosódott foltokban én nem láttam őket. Az orvos szerint már talán el is kezdtek felszívódni :(
Úgyhogy nyugodt szívvel feküdtem be a kórházba, ha szabad ilyet mondani, legalábbis biztos voltam már benne, hogy más megoldás nincs :(
És minden lelki és fizikai fájdalom ellenére azt kell mondjam, végeredményben az egész procedúra egy "kellemes" élményként maradt meg, köszönhetően a kórházi dolgozóknak (nővérek, ápolók és orvosok egyaránt), akik egytől egyig hihetetlenül kedvesek és figyelmesek voltak, pedig egy fillért sem kaptak tőlünk! (Fejér Megyei Szent György Kórház)
Nagyon sajnálom, és őszinte részvétem - ha lehet ilyet írni- 😞
Sok erőt nektek!
Sajnalom Kerdezo!
Jobbulast kivanok testileg, de foleg lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!