Hugi94 kérdése:
Fogamzásgátlót szedek és most kezdtem el a placebot szedni időleges is a mendstruációm. De mikor Megjött egy szúrós fájdalomra ébredtem és egy tenyérnyi darab szürkés barna alvadt vér fogadott. Lehet ez vetélés?
Figyelt kérdés
Azóta még 4 szer jelentkezett.Másfél napja tart, igaz kissebb darab kb féltenyérnyi vagy kicsit nagyobb darab alvadt vér jelentkezett még.
Előtte párszor feszült a mellem és gyakrabban jártam pisilni mint szoktam. De terhességre nem gondoltam.
Lehetséges hogy vetélek?
2016. nov. 13. 22:37
11/11 anonim válasza:
Lehet vetèlès. De ha gyogyszert szedsz ezt mibol gondolod? Na meg azt hogy itt egy rakas orvos vqn qki valaszolni tud...nem ertelek...nem egyszerubb egy orvost felhivni? Nekem barmi gondom van nem ide irok hanem felhivom az orvosom. Jobban hiszek neki mint innen barkinek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!