Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Abortusz után görcsölés normális?

Abortusz után görcsölés normális?

Figyelt kérdés

Üdvözlök mindenkit!

3napja abortuszon estem át (nem.az első volt és már szültem.is) a korházban semmi bajom nem volt, de miota haza jöttem azota erős görcseim vannak. Nem menszi szerű görcs, engem inkább arra emlékeztet amikor vajudtam, de csak a bal oldalam fáj. Valaki volt hasonlo helyzetben? Köszönöm

2016. okt. 20. 08:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
49%
Ha nem ez volt az első abortuszod, akkor neked már tudni kéne, hogy ez normális-e vagy sem. :/
2016. okt. 20. 09:00
 2/11 A kérdező kommentje:
Én is ez miatt aggodom ugyanis az előző kettőnél semmi görcs nem volt. (Félre értés elkerülése miatt, nem én akartam az abortuszokat, rendellenesseg miatt volt mind 3 :(
2016. okt. 20. 09:10
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem missed ab, mert elt a magzat. Azert vettek el mert fejlodesi rendellenesege volt, es kockazatos lett volna vilagra hozni.
2016. okt. 20. 09:12
 4/11 A kérdező kommentje:
Akkot lenne missed ab ha a magzat elhalt volna
2016. okt. 20. 09:13
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem bírod ki, menj orvoshoz. Több értelme van, mint annak ha itt kérdezel.

Gondolom nem fogja leharapni a fejed, ha gond esetén elmész rendelésre.

2016. okt. 20. 09:14
 6/11 anonim ***** válasza:
szerintem is kérdezz rá dokinál
2016. okt. 20. 09:21
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hivd fel a korhazat vagy a dokid!En azt csinaltam. En is gorcsoltem 2nappal utana de nekem eros mensi gorcs volt(nincs babym:( -nem tudom milyen a vajudas). De a petefeszkeim is sajogtak mar a veteles elott is.
2016. okt. 20. 09:49
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem most pár napig fájni fog, nekem ugyan csak eü küretem volt vérzés zavarok miatt, de utána napokkal is fájt, görcsölt még a hasam. Ha néhány napig nem enyhül, vagy kibírhatatlan lenne, mindenképpen keresd fel a dokit. Jobbulást!
2016. okt. 20. 10:05
 9/11 anonim ***** válasza:
78%
Az abortusz egy rendellenes művelet a testtel, magzattal. Persze, hogy fáj. Megviseli a testet. Normális embernek a lelkét is. Ne érts félre, nem hibáztatlak, mivel nem te tehettél róla. Ilyen babát én sem tartanék meg. Menj el orvoshoz. Felnőtt embernek már lehetne annyi esze, hogy ha fáj valami, akkor vizsgálat kell.
2016. okt. 20. 10:40
 10/11 anonim ***** válasza:
aug. 3. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!