Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Ilyenkor mindenképp elvégzik...

Ilyenkor mindenképp elvégzik a műtétet?

Figyelt kérdés
Sajnos elvetéltem kb 5 6 hetesen. Doki azt mondta ma feküdjek be meet csinál egy egészségügyi kaparást. Viszont már alig vérzek. Ilyenkor gondolom műtét elött megvizsgál és ha nem lát már semmi maradványt, tehát teljesen felszívódott magától akkor is megcsinálja a műtétet?
2016. szept. 13. 05:51
1 2
 11/11 Kittyke777 válasza:
En 12 heten veteltem el es nekem sem vartak hogy kiuruljon pedig eleg jol vereztem, mondjuk lehet nallam mar nagyobbacsaka volt az embrio es lehet azert nem vartak viszont nekem se elotte se utana nem csinaltak u.h-t pedig a doki rokonom es tudom hogy velem lelkiismeretesen bant, amugyse az a hanyag fajta, azt mondta 6 het utan kontroll. Egyebkent a mutetet ti mire ertitek a kuretre?
2016. szept. 16. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!