Elvetélhetek úgy, hogy nem vérzek és nem is fáj? Nem érzek semmit.
Figyelt kérdés
2016. szept. 3. 08:31
1/7 anonim válasza:
Teljesen kizárt.
Nálam már az 5 hetes terhesség is úgy ment el, hogy rettentő erős görcseim voltak, és nagyon véreztem. Nem olyan volt, mint egy sima menstruáció.
2/7 anonim válasza:
Az embrió elhalhat, persze vérzés és görcs nélkül is. Maga a vetélés az az, amikor az embrió távozik a szervezetedből, elpárologni nyilván nem tud.
3/7 anonim válasza:
Nekem csak a 12.heti uh-n derült ki, hogy meghalt a picink, 9+6nàl még minden happy volt ;(
4/7 anonim válasza:
Előző jól írta. A vetélés vérzéssel és görccsel jár. Erős görccsel. Elhalni elhalhat. En 9 hetesen mentem dokihoz, ott közölte h 2 hete nem él már. Semmit nem éreztem abból, hogy baj lenne. Remelem nálad nincs probléma! A legjobbakat!
5/7 anonim válasza:
Elvetélni úgy nem lehet, de elhalhat az embrio vagy a magzat minden jel nélkül.
6/7 anonim válasza:
Nekem 3héte már elhalt a magzat mire elkezdtem elöször barnázni majd vérezni! Görcseim egyáltalán nem volt még akkor sem mikor beindult a vetélés! És azóta sem érzek semmit még a mütét után sem fájt!
7/7 anonim válasza:
Mindössze annyit vettem észre, hogy 6 hétre pisiléskor a WC-ben egy fehér babszemet láttam. Más jele nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!