Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Missed ab után mennyivel...

Missed ab után mennyivel lehet újra szexuális életet élni?

Figyelt kérdés

Keresgéltem itt is, máshol is a neten, és annyiféle választ írtak. Tegnap volt a műtét, és ezer meg egy kérdéssel bombáztam a dokit, ez meg pont kimaradt.

Gyógyszeres tágítás volt, szinte semmi fájdalmam nem volt, ma is csak néha feszülök picit, vérzés is alig van.

Természetesen az egészség a legfontosabb, tudunk várni, amennyit szükséges, csak a 12. héten műtöttek, és az egész várandósság alatt nem voltunk együtt, mert volt még a 8. héten pecsételő vérzés, előtte meg nem mertünk, amíg nem látott a nődoki.

De lelkileg is jót tenne mindkettőnknek egy kis együttlét. Ha nincs panaszom (vérzés-görcs), akkor 2 héttel a műtét után már lehetünk együtt? (Természetesen a védekezésre odafigyelve.)

2016. szept. 2. 11:54
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Sajnálom. :(

Én is szeretném betartani, amit mondanak feltétlenül, biztos, ami biztos. Nem a fogadott orvosom műtött, mert ahogy írtam másik városban voltam, és megyek majd a sajátomhoz is konzultálni jövő héten, és akkor majd a két véleményt összefésülöm. :)

2016. szept. 3. 11:12
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Április elején volt mutetem. Nekem nem fejlődött a terhesség, nem volt sosem szivhang, csak petezsák. Végül 8 hetes voltam, amikor műtét volt.

30 nap múlva volt az első mensi, mi utána szexeltünk védekezés nélkül. Úgy gondoltam, ha készen áll a szervezetem az újabb terhességre, akkor meg fog fogadni.

Végül a harmadik ciklusban lettem újra várandós. Most 13 hetes, és minden rendben van.

Ha neked az megnyugtató, magán rendelesen csinaltass néhány vizsgálatot, hogy kizárd a leggyakoribb vetelesi okokat.

Drukkolok, es sok erőt a fajdalmad elviselesehez

2016. szept. 3. 15:39
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Az tudható, hogy pajzsmirigy alulműködésem és inzulinrezisztenciám (PCOS) van, de mindkettő kezelt, ezért is lett ciklusom, ezért is foganhatott meg a pici. A pajzsmirigy miatt aggódtam, így amint pozitív lett a teszt bejelentkeztem az endokrinológusomhoz, aki emelt is a dózison a friss eredmények alapján.

Amire gyanakszom az az asztma, ami nem volt rendesen kikezelve, ráadásul a baba megtudásakor az immár régi dokim eléggé rosszul kezelte a dolgot valószínűleg, ezt nem részletezném, ha érdekel, volt róla egy korábbi kérdésem.

A műtét után a doki viszont azt mondta, az is előfordul ilyenkor, hogy nem ágyazódik be teljesen-rendesen, hiába látszik úgy, valahogy mégse tud rendesen növekedni. Szóval...

A héten megyek kontrollvizsgálatokra a PCOS és pajzsmirigy miatt, a fogadott dokimmal is egyeztetek, és akkor meglátjuk, mi lesz.

Köszönöm a válaszodat, gratulálok a picihez! :)

2016. szept. 3. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!