Terhességmegszakítás (vetélés) után sikerült valakinek teherbe esni még az első menzesz előtt? Tudom várni kéne de azt olvastam ilyenkor könnyebb teherbe esni.
4. vagyok
A következő terhességnél egy héttel kisebb volt a baba, sajnos az első vizsgálatnál csak annyit tudott mondani a doki,hogy 2 hét múlva jöjjek vissza mert vagy valami nem okés vagy később fogant. Egy hét múlva vérezni kezdtem így egyből vissza mentem, a baba jól volt és nőtt is, kaptam utrot. Később emelni is kellett az adagot. Kislányom már 7 éves. A következő terhességnél minden a "megszokott" módon zajlott,elővizsgálatra úgy mentem 5 hetesen,hogy egy pillanatnyi vérzésem volt,de kaptam is a gyógyszert és persze azt,hogy jöjjek vissza mert kb 4 hetesnek felelt meg amit a doki látott. Fiam már 4 éves. A következő terhességem volt az egyetlen aminél abszolút semmi vérzés nem volt és a korának is tökéletesen megfelelő volt :D
A gyógyszer, antibiotikum semmilyen hatással nem volt a terhességedre. Az első 6 hétben nem vagy a babával kapcsolatban.
Az én babám egy héttel nagyobb, a tied kisebb volt. Ez semmit nem jelent.
Ha akarom a babát, a végsőkig kitartok mellette, még akkor is időt kértem, amikor a doki mondta, hogy baj van, 3 hét volt nálam az eltérés.
Szerintem neked lelkiismeret furdalásod lett, es vissza akarod csinálni, amit tettél. De azt nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!