Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Ki hogyan dolgozta fel a...

Ki hogyan dolgozta fel a missed ab-ot?

Figyelt kérdés
Hétfőn volt missed ab műtétem 9hetesen, nem volt szívhang a kicsikéimnek azt mondta az orvos, hogy egyszerre halt el mind a kettő, de nem tudom magam túltenni csak arra tudok gondolni hogy soha többet nem lesz kettő babám egyszerre egy petéjűek lettek volna, eredetileg egy volt tervben de most hogy kettőt vesztettem kettőt szeretnék talán pótolni szeretném őket. Nagyon nehéz nem akarok sokat várni :( borzasztóan fáj belül és nem tudom hogy milyen lesz a következő terhességem félek hogy megint baj lesz én azt gondoltam velem ilyen soha nem lesz ti hogyan zártátok le magatokban
2016. júl. 9. 08:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát akkor mi is kétnaponta leszünk együtt aztán majd látjuk, mi csak a peteérés napjaimon voltunk együtt elsőre sikerült is viszont akkor kaptam egy vese gyulladást ami elég erős fájdalmakkal járt de nem szedtem rá gyógyszert mert féltem az antibiotikum árt a babának ha véletlenül terhes lennék, hát lehet ezzel ártottam a legtöbbet :( azt mondta az orvosom hogy szerinte fertőzés miatt haltak el a babáim én erre gondolok hogy emiatt hogy nem lett kikezelve
2016. júl. 9. 16:09
 12/15 anonim ***** válasza:

Első menszinaptól 14-15 napon van a peteérés egy 28-29 napos ciklusban. 13-16 napok a legtermékenyebbek.

Nálam most úgy tűnik 18-19. napon volt. Sajnos ez sincs kőbe vésve, néha csúszkálhat. Peteéréstől számított 14 napon belül jön meg az új menszi, ha nem termékenyítődik meg.

2016. júl. 9. 17:39
 13/15 A kérdező kommentje:
Eddig mindig megéreztem a peteérést fájt a hasam remélem most is így lesz
2016. júl. 9. 17:44
 14/15 anonim ***** válasza:
Kivizsgalassal. Nem segitettek a dokik, mi talaltuk ki, csinaltattuk meg maganlaborba es ki is ertekeltettuk a dolgokat dokikkal. Semmi mas nem segitett. Emiatt 3 honapos varni kellett, egybol lett baba. Meg is maradt.
2016. júl. 9. 19:06
 15/15 A kérdező kommentje:
És nálatok mi derült ki a vizsgálatokból?
2016. júl. 9. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!