Ha baj van a babával, rendellenesen fejlődik, a vetélés beindul magától?
Ne ne ne ne hagyd hogy elvegyek! Varj még, mert baratnomnek is csak 10 hetesen hallottak eloszor a szivhangot, es meg nagyon sok ismerosomnek is csak kesobb mert helyezkedhet ugy is a baba hogy nem hallani a szivhangot vagy a muszer nem eleg erzekeny amivel nezik!
AZ hogy egy hettel kisebb semmit nem jelent, figanhatott kesobb is vagy kicsit le van maradva a fejlodesben es majd behozza, sok Minden lehet! Ne engedd el venni, ha a baba eletkeptelen akkor beindul a veteles ha nem akkor kesobb is el lehet venni! A gyogyszerest egyaltalan nem javaslom es AZ otthoni orvosok sem tartjak biztonsagosnak, iszonyu fajdalommal jar napokig, egy hetig is szenvedhetsz es még vissza is maradhatnak maradvanyok a mehedben amit utana muteni kell! En 10000% hogy varnek meg!!!
Jajj de aranyos vagy! Ez jo hir bar nem merem beleelni magam. Az anyai megerzesek sem jonnek mert annyira leirt az ultrahangos no:(
9mm a baba es mar 15-20 mm kene legyen szivhang nelkul biztosra mondta, hogy annyi:(
Bar nem faj a hasam es nem is barnazok ezert meg remenykedem de olvastam sokat errol a neten es sok mindenkinek volt igy, hogy boldogan ment a vizsgalatra es ket hete mar nem elt a babaja es semmit nem vett eszre ugyhogy erre nem alapozhatok. Sajnos nincs valasztasom mindenkepp gyogyszert kapok ami tenyleg iszonyu fajdalommal jar mar mondta mas is. Utana ellenoriznek es ha nem tisztult ki akkor mutettel fejezik be. Ez Hollandia:(
Amugy hetfon megyek delelott a korhazba es vegre egy tapasztalt nogyogyasz fog csinalni ultrahangot es megbeszeljuk a tovabbi lepeseket. Olyan jo lenne ha latnank szivhangot es none a bebi de ez egy alom csak szerintem:(
Nagyon aranyos vagy, hogy igy aggodsz miattam jol esik:)
Te is irj majd hogy minden rendben van e veled orulet Angliaban is ez, hogy nem tudsz elobb elmenni sehova. Amugy engem most fog eloszor orvos latni es ez is csak a problema miatt amugy orvos nem is latna csak kb a szulesnel addig csak a szulesznok es az ultrahangosok! Vicc amugy. Hetfon mindenkepp megirom mi volt barcsak jo hireket hoznek!!
Addig is vigyazzatok magatokra!😊
Sok negativat irnak, de nagyon sok pozitivat is, kisebb csodakat! Bizz benne en is bizok benne, hogy Minden rendben lesz hetfon! Probald biztatni magad es a babot is, hogy nagyon szeretned! Orulnek ha AZ mondanad Minden rendben! De ha megsem, akkor is probalj pozitiv maradni, jobb ugy mintha beteg lenne kesobb a babo! Ha valaszthatsz akkor mutet, de en hazamentem megcsinaltatni a mutetet AZ elozonel, AZ biztosabb es ha most is Errol lesz szo akkor megint haza megyek megcsinaltatni!
Ingyen csinaljak a kinti tb-are, nekem igy volt, semmit sem fizettem!
Ma megprobalok egy hamarabbi idopontot kicsikarni AZ orvosoktol, ha nem sikerul akkor fizetek egy privatnak es megnezetem magam a jovoheten!
Most nem tudok sajnos hazamenni megnezetni magam, a repulojegy tobbe kerul mintha itt fizetnek egy magandokinak!
Biztos, hogy minden rendben lesz ne is gondolj erre! Menjel szerintem megeri es irj majd mindenkepp, hogy rendben vagytok e. En is irok hetfon de nem hiszem, hogy jo hireket hozok. Bar en ugy erzem minden rendben van csak hat ma sem lattunk szivhangot es oriasi novekedest sem ezert lassan elvesztem a remenyt! Tul leszek rajta csak az bant, hogy annyira szerettem volna meg egy kisbabat es most mar biztos hogy nem lesz igy rosszabb az egesz mert tudom, hogy ennyi volt:(
De hat valoszinu igy kellett lennie van ket gyonyoru kislanyom ok adnak erot. Harmadik nem lesz el kell fogadnom:(
Szia! Hat sajnos nem kaptam jo hirt de nem is szamitottam ra. Nincs szivhang es az embrio merete is csokkent. Tegnap delutan ota nagyon gorcsol a hasam es faj a derekam es mar el is kezdtem barnazni ugyhogy jo a rosszban, hogy valoszinu magatol elmegy. Emiatt varunk hetfon megyek megint. Koszonom szepen a valaszod es biztato szavakat😊
Remelem veled minden oke irj majd!
Nagyon sajnalom hogy nem sikerult! De meg lehet majd ha szeretnetek! Remelem a kovetkezo 1 hetben eljutok ultrahangra, megirom majd mi ujsag velem!
Kitartast!!!
Ma sikerult eljutnom AZ ultrahangra!
Minden rendben van! 😊 a 8.-ik hetben vagyok, a baba merete es a szivhangja is megfelelo! Nagyon boldog vagyok!!!
Mindenki jokivansagat koszonom! Hasonlo jokat kivanok mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!